BRETON B - Thuisgebruik bureaustoel

BRETON B - Thuisgebruik bureaustoel 1 4 5 1
Vanaf € 165,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_BRETON_B
 • Ergonomische thuiskantoor bureaustoel
 • in hoogte verstelbare hoofdsteun
 • Combinatie van stof en ademende mesh
 • Comfort permanent contact techniek
 • Ook ideaal voor langere mensen
Bestseller

BRETON B - Comfortabel en ergonomisch zitten, ook in je thuiskantoor!

De BRETON B staat voor de ideale combinatie van comfort en design. De met ademende mesh overtrokken rugleuning met een stijlvol kunstoffen kader sluit naadloos op je rug en taille aan en geeft je zo de juiste steun. De in hoogte verstelbare lendensteun biedt optimaal zitcomfort en ondersteunt ook de hele nekstreek. Een mechanisme permanent contact om de helling van de rugleuning in te stellen, behoort tot de standaarduitrusting van de BRETON B.

 • Innovatieve in hoogte verstelbare hoofdsteun. Dankzij het gewelfde ontwerp biedt de hoofdsteun extra zijdelingse steun en dient ook als neksteun
 • Ergonomisch gevormde rugleuning met ademende mesh en een robuust kunststofkader met modern designelement op de rug
 • Elegante armleuningen met plastic bekleding
 • Comfortabele zitting met slijtvaste stoffen bekleding
 • Via het mechanisme permanent contact kan de hoek van de rugleuning worden versteld. Met een draaiknop onder de zitting kan de tegendruk van de rugleuning aan de individuele gebruiker worden aangepast
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 68
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme permanent mechanisme
Hoogte armleuning in cm 20
Hoogte in cm 131.0 - 146.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 170 - 195
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 21 - 26
Hoogte rugleuning in cm 61
Zithoogte in cm 49 - 59
Diepte zitting in cm 49
Afmetingen (H x B x D) in cm 131.0 - 146.0 x 68.0 x 68.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 68.0
Gewicht artikel 12.2
Breedte zitting 48
Diepte 68.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.