Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

BELIA - Kinder bureau

Vanaf € 196,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_BELIA
 • Groeit met het kind mee dankzij hoogteverstelling
 • Kantelbaar tafeloppervlak voor ergonomisch werken
 • Stabiele constructie en hoogwaardige afwerking
 • Kinder bureau met een robuust gefineerd bureaublad met een dikte van 20mm met afgeronde hoeken
 • Pennenbakje

de ruimtebespaarder voor de beste prijs!

Zo begint de school meteen goed! Een highlight voor elk kinderkamer. Met het kinderbureau BELIA wordt het leren gegarandeerd een plezier. Vanaf de kleuterschool zit een kind dagelijks meerdere uren achter een bureau. Vooral bij kinderen en jongeren is de keuze van het juiste ergonomische kinderbureau belangrijk. Dit kinderbureau biedt volgende voordelen: 1. Goede kwaliteit 2. Het stabiele tafelblad is kantelbaar en voldoet aan de ergonomische aspecten voor een kinderbureau. Het frame is robuust geproduceerd. Ideaal om te leren, schrijven en knutselen. 3. De hoogte van het bureau kan door een springslot eenvoudig worden ingesteld in hoogte en hoek. Zo kan het bureau vele jaren gebruikt worden. 4. Naast het positieve algemene indruk overtuigt de BELIA met functionele details zoals de ruimte voor school en knutselmateriaal onder het tafelblad, tashangers op beide kanten en het praktische pennenbakje.

 • Zeer goede kwaliteit en afwerking
 • Aanbevelingen voor leeftijd: ca. 4 - 17 jaar
 • Door de ongebruikelijke breedte van 80 cm past het bureau ook in kleine kinderkamers en biedt nog steeds voldoende ruimte voor notitieboeken, boeken en schrijfgerei.
 • Het tafelblad kan 10 keer in hoogte worden versteld in stappen met een schroefvergrendeling
 • Tafelblad is 10-voudig kantelbaar door massief metalen beslag
 • Naast de algemeen positieve indruk die het bureau maakt, wordt het bureau ook voorzien van een tassen houder en een pennenbak onderaan het blad. Verder is er open lade onder het bureau om bedrading of andere artikelen op te bergen.
 • Alle verbindingsdelen zijn van gepoedercoat staal
 • solide stand dankzij veiligheidstand
 • Draagvermogen tafelblad: basispositie: 50 kg, in schuine positie: 25 kg

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 56.0 - 80.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 56.0 - 80.0 x 80.0 x 50.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal bureaublad is van Melamine-gecoate spaanplaat, frame is van poeder gecoat staal
Garantie 24 maanden
Breedte 80.0
Gewicht artikel 21.5
Diepte 50.0

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.