ARTEMIA - Lounge stoel

Vanaf € 379,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_Artemia
  • Loungestoel in exclusief design
  • Positie retoursysteem (automatisch terugkeren)
  • Hoogwaardige extra dikke vulling
  • Design gevormde voet van gepolijst aluminium

ARTEMIA - EXCLUSIEVE LOUNGE GEVOEL

De ARTEMIA van hoogwaardig kunstleer bewijst zijn smaak. Het model kenmerkt zich door een stijlvol lounge-ontwerp en scoort met een edele stoffering, die als het ware voor ontspanning en tegelijkertijd comfortabel zitcomfort is gecreëerd. Of het nu gaat om een blikvanger in de woonkamer, in de vergaderruimte of met een koele lederen bank - de ARTEMIA kan perfect worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende ruimteconcepten.

  • De hoogwaardige kunststof lederen bekleding en de aangename bekleding garanderen een hoog zitcomfort en een uitstekende maatvastheid voor een lange levensduur. Het zitkussen is afneembaar.
  • Het model is uitgerust met een positieterugloopsysteem (automatische terugloop), waardoor de stoel na het opstaan automatisch in de oorspronkelijke stand terugkeert
  • Design gevormde voet van gepolijst aluminium
  • afmetingen: Hoogte (totaal): 85 cm; Breedte (totaal): 67 cm; Diepte (totaal): 63 cm; Zithoogte: 49 cm; Zitbreedte (bruikbaar): 48 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 52 cm; Hoogte van de rugleuning: 36 cm; Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 18 cm; diameter van de voetsteun: 70 cm; draagvermogen (maximum): 150 kg. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Designvoet in gepolijst aluminium

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 49
Soort mechanisme Position-Return-System (automatische terugtrekking)
Afmetingen (H x B x D) in cm 85.0 x 67.0 x 63.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Diepte zitting in cm 52
Diameter voetenkruis cm 70
Hoogte in cm 85.0
Hoogte armleuning in cm 18
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 36
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 150
Breedte 67.0
Gewicht artikel 14.1
Breedte zitting 48
Diepte 63.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen Inclusief vloerdoppen voor tapijt

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.