Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

Actuele informatie over levertijden

Beste klant,

Zoals je wellicht uit de media heeft vernomen, zorgt de huidige situatie voor extreme benutting op alle logistieke terreinen. Dit geldt zowel voor de expeditiecentra als voor pakketdiensten en expediteurs.

Om deze reden kunnen wij momenteel geen bindende uitspraken doen over levertijden. Houd rekening met Levertijden van minimaal een week , in sommige gevallen tot 2 weken.

U ontvangt automatisch een trackingnummer via e-mail ca. 2-3 dagen na uw bestelling, waar u vervolgens de status van uw levering kunt volgen.

We vragen je om binnen 5 werkdagen na je bestelling geen vragen te stellen over de levertijd aan onze klantenservice, aangezien ook wij moeten wachten op het trackingnummer en vooraf geen uitspraken kunnen doen over de duur van je bestelling.

Aangezien sommige producten ook levertijden van de fabrikant hebben, dien je ook de beschikbaarheidsinformatie te noteren, deze vindt je rechts van de prijsinformatie van elk product.

Beste klanten, wees gerust dat ons hele team er alles aan zal doen om  je bestelling zo snel mogelijk en naar je grootste tevredenheid te verwerken. We willen je wat geduld en begrip vragen voor de situatie in deze buitengewone tijden. We hopen dat je veel plezier beleeft aan het gebruik van de Buerostuhl24 / HJH Office-producten, zelfs als je ze later dan normaal ontvangt.

Stay safe,

Je Bureaustoel24 / HJH Office-team

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.