Over ons

Wie zit achter bureaustoel24.nl?

Bureaustoel24.nl is een onderdeel van HJH Office. HJh Office is één van de grootste leveranciers van van bureaustoelen. Wij zijn marktleider in Nederlands en Duitsland. Op bureaustoel24.nl vind je een zeer groot assortiment van ruim 1.200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair. Tevens hebben wij een groot assortiment XXL bureaustoelen voor lange of zware mensen, ruim 100 verschillende kinderbureaustoelen, bureaus, ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen.

Met een dermate groot assortiment , kennis en ervaring is de kans van slagen erg groot.

Filosofie

Onze doelstelling is onze klanten zo snel als mogelijk de meest passende bureaustoel te leveren die bij hem of haar past. Dit streven wij na middels een uitgebreide informatievoorziening over de juiste zithouding, gecertificeerde zitcoaches, een showroom en een zeer uitgebreid assortiment van 1.200 verschillende bureaustoelen welke ook allemaal op voorraad zijn en direct uitgeleverd kunnen worden. In de meeste gevallen leveren wij binnen 2 werkdagen aan huis. 

Ooit begonnen met 2 specialisten. Nu al meer dan 9 jaar de kenner en marktleider op het gebied van bureaustoelen en ergonomisch zitten. Met ruim 50 medewerkers proberen wij elke dag met verstand van zaken advies te geven over ergonomisch zitten en voorzien wij elke (werk)dag gemiddeld 100 klanten van een passende bureaustoel. Wij zijn dan ook erg blij met de ruim 2.000 recensies, met gemiddeld een 8,9, die onze inzet en gedrevenheid bevestigen.

HJH Office

HJH Office HJH Office GmbH is eigenaar van bureaustoel24.nl en buerostuhl24.com. HJH Office is gevestigd in Weilheim in Duitsland en heeft een kantoor en showroom in Maarssen (Utrecht). 

Wij zijn geen warenhuis, maar een verzameling specialisten. We schreeuwen niet met lage prijzen, maar geven goed gepast advies.

Alle goederen worden verstuurd vanuit ons Europese magazijn in Duitsland. Retourzendingen en onderdelen worden vanuit ons magazijn in Alphen aan den Rijn behandeld en verstuurd. De contactgegevens van HJH Office GmbH zijn:

HJH OFFICE Nederland / WERIMA:

Sterrebaan 17

3542 DJ Utrecht

Ingeschreven met BTW-nummer: NL822078570B01

Kamer Van Koophandel Nummer: KvK 30283572

Tel.: + 31 (0)26 353 0 253

E-mail: info@Bureaustoel24.nl


HJH OFFICE (Hoofdkantoor):

Christoph-Selhamer-Str. 2

82362 Weilheim

Duitsland

Ingeschreven te Munchen BTW-nummer: DE217553006

Handelsregister: HRB 189 373

Kamer Van Koophandel Nummer: KvK 30283572

Let op! Alle contacten lopen via ons Nederlandse kantoor te Arnhem. Zie de contactgegevens hierboven.

Platform van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen: https://ec.europa.eu/consumers/odr