Garantie

Garantie + productgarantie

Alle informatie over de garantie van ons assortiment

Geldt voor alle aankopen bij bureaustoel24.nl

 • Algemene informatie over de garantie
 • Smart Premium Collection (SPC) artikelen
 • Natuurproducten zoals hout en leder
 • Service hotline

  Algemene informatie over de garantie

  Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Dit betekent dat bureaustoel24.nl er voor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals je dit mag verwachten.

  Op al onze artikelen zit minimaal 2 jaar garantie.
  Op artikelen uit de Smart Premium Collection zit 4 jaar garantie. Garantie heeft te maken met producten en onderdelen die defect zijn als gevolg van een fabricagefout.

  In de garantieperiode heb je recht op het kosteloos nazenden van nieuwe onderdelen als vervanging van onderdelen die defect zijn.

  Wat houdt de garantie in? En hoe maak ik gebruik van mijn garantie?

  1. Heb ik nog garantie op mijn artikel?

  Op je factuur staat de garantietermijn vermeld. Dit is de termijn zoals die was op het moment dat je het product kocht. Bureaustoel24.nl biedt op alle producten standaard 2 jaar garantie. Dit is een speciale service die los staat van de wettelijke garantie.

  1. Garantie is niet overdraagbaar. Dus als je het product niet zelf hebt gekocht bij bureaustoel24.nl, dan kán het zijn dat je een prijsopgave voor de reparatie ontvangt.
  2. Neem contact op met onze Helpdesk via info@bureaustoel24.nl of 026 -353 0 253. 
  3. Geef bij voorkeur even je (toenmalige) ordernummer door zodat wij ea makkelijk op kunnen zoeken.

  2. Hoe maak ik gebruik van mijn garantie?

  Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dien je dit aan ons zo snel mogelijk kenbaar te maken. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een probleemoplossing in de vorm van het (gratis) toezenden van een nieuw onderdeel of nieuwe onderdelen. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij altijd een werkende oplossing voorstellen. Alle verzendkosten hierin zijn uiteraard voor bureaustoel24.nl

  3. Mijn artikel is buiten de garantieperiode defect gegaan.

  Geen enkel probleem. Neem contact op met onze Helpdesk via info@bureaustoel24.nl of 026 -353 0 253 en wij laten je dan even weten wat vervanging van het defecte onderdeel kost.

  4. Uitgesloten van garantie

  De garantie is niet van toepassing op:

  1. Producten die uitgesloten zijn van de Bureaustoel24.nl assortiment. Dit staat aangegeven op de betreffende productpagina.
  2. Productgroepen met een houdbaarheidsdatum of een beperkte levensduur zoals voedingsmiddelen of planten.  
  3. Schade als gevolg van onjuist gebruik.
  4. Onderdelen getroffen door normale slijtage.
  5. Producten waar wijzigingen of reparaties aan zijn uitgevoerd door partijen die niet door bureaustoel24.nl of de leverancier/fabrikant van dit product zijn goedgekeurd.
  6. Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product, zoals wanneer je een product hebt gekocht in onze Sale. 

  Mocht er met een dergelijk product iets aan de hand zijn, dan willen we je vragen contact op te nemen met onze klantenservice via info@bureaustoel24.nl of 026 -353 0 253.

   

  Smart Premium Collection (SPC)


  Smart
Premium Collection (SPC)Voor producten uit onze Smart Premium Collection (SPC) geldt een verlengde garantieperiode van 4 jaar!

  .* kwalitatief hoogwaardige verwerking

  * verlengde garantie van 4 jaar

  * exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop

  * reserveonderdelen-garantie voor de duur van de garantie

  Deze garantie geldt niet voor de normale beachte slijtage, scheuren en verkleuring van de bekleding, wielen, vloerdoppen of pneumatische onderdelen.

  Natuur producten zoals hout en leder

  Leder is gemaakt van dierenhuiden. En omdat geen dier gelijk is, zijn ook echte lederen meubelen allemaal anders. Zelfs het leder van twee gelijke stoelen verschilt van elkaar. Als je goed kijkt, ontdekt je soms zichtbare nerven, poriën, littekens en lichte sterkte- en kleurverschillen in de huid. Deze typeren de echtheid van het product. Dit zijn geen materiaalfouten en daardoor ook geen aanleidingen voor kortingen of geld teruggave. Al die natuurlijke onregelmatigheden geven elk lederproduct nu juist een eigen charme en karakter.

  Open leder is geschikt voor normaal tot luxe gebruik. Normaal gebruik houdt in dat het leder ook op eetkamerstoelen toegepast kan worden, maar met huisdieren of kleine kinderen bevelen wij dat niet aan. Let erop dat lederen meubilair niet wordt blootgesteld aan direct licht (zonlicht, UV-licht, enz.) om verkleuring tegen te gaan. Tijdens het gebruik kan er op spanningspunten kleurslijtage ontstaan, bijvoorbeeld in de omgeving van randen, rondingen of naden.

  Ook hout is een natuurproduct en is onderhevig aan weersinvloeden en kunnen daardoor onder andere barsten, scheuren en verkleuringen vertonen. Geringe afwijkingen in kleur, dikte en kwaliteit bekent echter niet dat de geleverde zaken niet voldoen aan de overeenkomst.

  Klantenservice


  Bij vragen of suggesties helpen wij je natuurlijk graag verder:
  E-Mail: info@bureaustoel24.nl

   Nederland +31 (0) 26 353 0 253

  België +31 (0) 26 353 0 253

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.