24 HOURS Leder - XXL bureaustoel

Vanaf € 1.721,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_24_HOURS_Leder
 • 24-uurs bureaustoel
 • Absoluut robuuste onderdelen en afwerking
 • Knie-kantel mechanisme, individueel instelbaar voor lichaamsgewicht
 • Verstelbare hellingshoek van de rugleuning
 • In hoogte en helling verstelbare hoofdsteun, lederen bekleding

24 HOURS – De klok rond in actie

Bij werkzaamheden die 24 uur per dag en met maximale concentratie worden uitgevoerd, moet de werkstoel perfect zijn ontworpen. De 24 HOURS, die werd ontwikkeld voor 24-uurs gebruik, is niet alleen betrouwbaar en stabiel - het past zich ook snel en eenvoudig aan de individuele behoeften van de gebruikers aan. De ergonomisch gevormde rugleuning met grote hellingshoek en de flexibele hoofdsteun ontlasten de hele nek- en rugzone en stimuleren de verandering van houding. Het 6-armige onderstel zorgt voor absolute kantelstabiliteit in elke zithouding. Dankzij het gebruik van robuuste componenten, versterkte mechanica en bijzonder slijtvaste bekledingsstoffen is dit model geschikt als comfortabele begeleider bij meerploegendienst of onder bovengemiddelde belasting

 • Dankzij de robuuste constructie kan dit model gemakkelijk worden belast met 150 kg en is het dankzij zijn maximale functionaliteit en ergonomisch comfort gecertificeerd voor 24-uurs gebruik.
 • De afmetingen van de met leer beklede zitting zijn royaal gedimensioneerd en zorgen zo voor een uiterst comfortabel zitgevoel. De weelderige bekleding speelt hierbij een rol.
 • Kniematisch kantelmechanisme, veerkracht individueel instelbaar op lichaamsgewicht, in 3 standen te vergrendelen
 • De hoge rugleuning kan afzonderlijk in hellingshoek worden versteld en kan in 17 standen worden vergrendeld.
 • Hoofdsteun in hoogte en helling verstelbaar, lederen bekleding.
 • De praktische armleuningen kunnen eenvoudig naar boven worden geklapt wanneer ze niet in gebruik zijn.
 • De 6-armige voet van gepolijst aluminium garandeert optimale stabiliteit en veiligheid op de werkplek.
 • Ongeremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt
 • Deze stoel voldoet aan alle veiligheidsrelevante eisen voor de kantoor- en bedrijfssector volgens DIN EN 1335 Deel 2-3.

Smart Premium Collection

Dit artikel van merk hjh office wordt gekenmerkt door de premium voordelen:

* kwalitatief hoogwaardige verwerking * verlengde garantie van 4 jaar * exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop * reserveonderdelen-garantie voor de duur van de garantie Geldig na aankoopdatum van januari 2014

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 76
Geschikt voor een zitduur van 24 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 22 - 28
Hoogte in cm 152.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 210
In hoogte verstelbare hoofdsteun in cm 20 - 30
Hoogte rugleuning in cm 64
Zithoogte in cm 48 - 58
Diepte zitting in cm 48
Afmetingen (H x B x D) in cm 152.0 x 70.0 x 70.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Leder
Bekleding 100% Leder
Garantie 4 jaar
Belastbaar tot 150
Breedte 70.0
Gewicht artikel 36.0
Breedte zitting 54
Diepte 70.0
Armleuningen met neerklapbare armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.