Voor de start van school - Nu 15%* korting op ALLE hjh OFFICE kinderstoelen en -tafels met de kortingscode HJH15KIDS !
*Geldt alleen op hjh OFFICE producten. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 08.04. - 21.04.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

TRITON 600 - Professionele directiestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_TRITON_600_PU
 • Dikke vulling in twee lagen met elegante siernaden
 • Extra brede, comfortabele zitting
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Fraaie armleuningen

- Superieur comfort voor de beste prijs!

Wie bijzonder veel waarde hecht aan comfort en een elegant design, zal met de moderne directiestoel alles goed doen! De matzwarte bekleding van bijzonder hoogwaardig kunstleer overtuigt op het eerste gezicht net zo goed als de bijzonder comfortabele, dubbellaagse bekleding van de eerste proefzitting. De armleuningen zijn ook gestoffeerd. Dankzij het kantelmechanisme kunt u op elk moment achterover leunen en ontspannen, mede dankzij het geïntegreerde hoofdsteunkussen.

 • Directiestoel met extra brede zitting voor een mooie gereduceerde prijs!
 • Extra dikke, dubbel gevoerde zitting en rugleuning met fijne stiksels voor een comfortabele zitervaring
 • Bekleding van hoogwaardig en duurzaam kunstleer in matzwart
 • Materiaal uit duurzame productie - Het bovenmateriaal PU ligt op een hoogwaardige draaglaag van gerecyclede echt lederen vezels.
 • Voorgevormde hoofdsteun geïntegreerd in de rugleuning voor ontspanning van de nek
 • Mooi vormgegeven kunststof armleuningen met comfortabele bekleding
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Stevige kunststof voet met elegante toepassingen
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding Oppervlak: 100% polyurethaan / dragermateriaal: 100% leervezelweefsel
Garantie 24 maanden
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.