Art. Nr.: 760012
OFFICE XT - Professionele bureaustoel Zwart
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor professioneel kantoor
Synchroon mechanisme
3D afbeelding  OFFICE XT - Professionele bureaustoel
Touch 360°
OFFICE XT - Professionele bureaustoel Zwart
  • Ergonomisch getailleerde rugleuning voor nauwkeurige ondersteuning
  • Weelderige bekleding met zeer stevige stof
  • Open vormgevingselementen in de rugleuning voor een optimale luchtcirculatie
187,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Direct leverbaar.
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

OFFICE XT - Slank ontwerp en perfecte ondersteuning!

De design bureaustoel OFFICE XT combineert op bijzondere wijze beproefde elementen uit het verleden met de ergonomische concepten van de toekomst. Het slanke ontwerp van de rugleuning is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een ideale ondersteuning voor de wervelkolom en biedt u ook nog comfortabele bewegingsvrijheid. Onder de slijtvaste stoffen bekleding zitten de aanwezige lendenwervels. De zitting is bijzonder dik bekleed, waardoor deze professionele bureaustoel nog comfortabeler wordt. Leun achterover en ontspan dankzij het geïntegreerde synchroonmechanisme en geniet van de voordelen van de OFFICE XT.

  • Het slanke ontwerp zorgt voor een ergonomisch geoptimaliseerde vorm van de rugleuning die veel bewegingsvrijheid biedt.
  • Aangenaam zachte en dikke stoffen bekleding - dankzij het open designelement in de rug met zicht op de anatomisch georiënteerde steun, ook bij een optimale luchtcirculatie.
  • Comfortabel synchroonmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij het achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
  • Traploze hoogteverstelling van de zitting voor individuele aanpassing aan de gebruiker
  • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyester
Kleur Zwart
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)
Hoogte 48 - 55 cm
Breedte zitting 54 cm
Diepte zitting 46 cm
Hoogte rugleuning 66 cm
Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor lichaamslengte 150 - 195 cm
Gewicht artikel 16.1 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Stof
Afmetingen (H x B x D) 116.0 x 54.0 x 65.0 cm
Diameter voetenkruis 74 cm
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme

Gerelateerde artikelen: