Kantoorartikelen

OPTIMALISEER UW WORKFLOWS MET DE JUISTE TOOLS

Wat zou het dagelijkse kantoorleven zijn zonder alle kleine, praktische hulpmiddelen op de werkplek? Met slimme en functionele kantooraccessoires kunt u uw werkplek zelf op uw behoeften afstemmen. Bij ons kunt u alles krijgen wat het werken op kantoor comfortabeler en mooier maakt: van het beschermen van uw vloerbedekking met vloerbeschermingsmatten, reserveonderdelen zoals stoelwielen of gasveren, monitorbeugels om het bureau te optimaliseren, akoestische scheidingswanden voor een ontspannen werksfeer tot decoratieve kamerelementen zoals kunstplanten. Aan het einde van de pagina vindt u meer informatie over het kiezen van de juiste kantooraccessoires.

Filteren
prijs
prijs
Kleur
Kleur
Enkel beschikbare artikelen
Enkel beschikbare artikelen
Materiaal
Materiaal
Garantie
Garantie
Belastbaar tot
Belastbaar tot
Huidige filters
 1. Kleur Rood Verwijder dit artikel
 2. Enkel beschikbare artikelen Ja Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. VANTAGGIO HIGH T | Bartafel - Accessoires Rood
  VANTAGGIO HIGH T | Bartafel - Accessoires
  € 125,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 2. BLACKROLL® SMOOVE BOARD | Antivermoeidheidsmat - Fitness Rood/Zwart
  BLACKROLL® SMOOVE BOARD | Antivermoeidheidsmat - Fitness
  € 155,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 3. ATLAS 2021 | Stand Up Paddle Board - Fitness Rood
  ATLAS 2021 | Stand Up Paddle Board - Fitness
  € 561,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 4. MONSTER 2021 | Stand Up Paddle Board - Fitness Rood
  MONSTER 2021 | Stand Up Paddle Board - Fitness
  € 509,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 5. LIQUID AIR V2 | Luchtpomp - Fitness Rood
  LIQUID AIR V2 | Luchtpomp - Fitness
  € 63,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 6. LIQUID AIR V3 | Luchtpomp - Fitness Rood
  LIQUID AIR V3 | Luchtpomp - Fitness
  € 134,90
  Incl. Btw - Gratis verzending
 7. RACE 14 | Stand Up Paddle Board - Fitness Rood
  RACE 14 | Stand Up Paddle Board - Fitness
  € 734,90
  Incl. Btw - Gratis verzending

Kantooraccessoires - wat heb ik nodig voor een goed ingericht kantoor?

Met een ergonomische bureaustoel en een passend bureau legt u de basis voor een perfect ingericht kantoor. Maar als u zich echt prettig wilt voelen in uw kantoor en efficiënt wilt werken, dan zijn ook de juiste kantooraccessoires belangrijk. Met de juiste kantoorinrichting creëert u een werkomgeving die afgestemd is op uw behoeften waardoor u uw eigen prestaties of die van uw medewerkers kunt bevorderen. Wilt u niet alleen meubels voor uw kantoorinrichting kopen, maar ook alles voor uw kantoorbehoeften, dan bent u in onze online shop aan het juiste adres.

WELKE KANTOORACCESSOIRES ZIJN ER?

Als u online kantooraccessoires wilt kopen, staat u een breed scala aan producten ter beschikking. In de onlinewinkel voor kantooraccessoires vindt u veel producten online die uw dagelijkse kantoorleven gemakkelijker en mooier kunnen maken. Of u nu op zoek bent naar kantooraccessoires zoals vloerbeschermingsmatten, voetsteunen, afvalbakken, verlichting, klaptrappen of andere accessoires voor het inrichten van uw werkkamer, in onze online shop voor kantoormeubels en -accessoires vindt u wat u zoekt

WAAROM ZIJN GESCHIKTE KANTOORACCESSOIRES OP DE WERKPLEK BELANGRIJK?

Een optimaal ingericht kantoor dat aangepast aan de behoeften van de kantoormedewerkers kan dit het welzijn en de productiviteit verbeteren. Wie op een kantoor werkt, moet vaak acht uur of langer zittend doorbrengen. Alleen daarom al moet de werkomgeving zo prettig mogelijk zijn ingericht. Een belangrijke voorwaarde om goed te kunnen zitten op het werk is de bureaustoel. Iedereen die dagelijks meerdere uren achter de computer zit, heeft een stoel nodig die aan de persoonlijke behoeften kan worden aangepast. Als de stoel bijvoorbeeld aan uw eigen lichaamsgrootte aangepast kan worden, kunt u een beter zitten en zo spierspanning en pijn voorkomen. De zithoogte moet zo ingesteld zijn dat er een hoek van 90 graden tussen het boven- en onderbeen gevormd wordt. Werkt u aan een tafel die niet in hoogte verstelbaar is? Dan is een voetsteun de oplossing.

Dan is een voetsteun de oplossing. Voetsteunen zijn de juiste keuze als de tafel niet verstelbaar is, want zonder geschikte voetensteunen kunt u geen rechte hoek tussen boven- en onderbeen maken. Voetsteunen zijn ook nuttig wanneer meerdere personen van verschillende lengte een werkplek delen. De voetsteun draagt bij aan een ergonomische zithouding doordat de voeten niet in de lucht hangen, maar comfortabel op de voetsteunen rusten. Idealiter kunnen zowel de hoek als de hoogte van de voetsteunen traploos afgesteld worden. Houd er rekening mee dat de hoogte en hoek onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. De ondergrond moet bovendien voldoende groot, stabiel en stroef zijn. Sommige voetsteunen hebben extra eigenschappen zoals een vulling of massagenoppen.

Als de voetsteun voor een sta-werkplek bedoeld is, moet u hem op een andere manier gebruiken. Bij sta-werkplekken is dynamisch staan ​​belangrijk. Een voetsteun speciaal voor sta-werkplekken is zo ontworpen dat u er altijd afwisselend een been op kunt zetten om het zo te ontlasten. De spieren worden afwisselend belast en ontlast en zo kan een voetsteun ook op de sta-werkplek spierspanningen en andere klachten voorkomen.

WAAR MOET IK OPLETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN KANTOORACCESSOIRES?

Let bij het aanschaffen van meubels en accessoires voor uw werkkamer vooral op dat alles goed bij elkaar past. Meet nauwkeurig de beschikbare ruimte op als u weinig plaats heeft. Wilt u een prullenbak onder de tafel plaatsen? Controleer eerst of het gemakkelijk onder uw bureau past en of uw genoeg beenruimte heeft. Als u kantooraccessoires wilt aanschaffen en vooral geïnteresseerd bent in voetsteunen, let er dan voor dat deze in hoogte verstelbaar zijn en geschikt voor ergonomisch zitten. Voordat u kantooraccessoires koopt, moet u altijd eerst maten opmeten en vooraf een plan of concept voor uw kantoorinrichting opstellen

VERLICHTING OP KANTOOR - MEER PRODUCTIVITEIT DOOR HET JUISTE LICHT

Het licht in uw kantoor heeft een doorslaggevende invloed op uw prestaties en uw welzijn op de werkplek. Als uw werkplek niet goed verlicht is, kan dit ertoe leiden dat u zich minder goed kunt concentreren en sneller moe wordt. Het type en de helderheid van het licht moeten afgestemd worden op het specifieke gebruik van een ruimte. Omdat een kantoor een werkruimte, is, zou het licht hier anders moeten zijn dan bijvoorbeeld in een privé-woonkamer. De keuze van de verlichting speelt dan ook een belangrijke rol bij de kantoorinrichting. Het beste is om een verlichtingsconcept op te stellen voordat u bepaalde lampen kiest.

Houd er rekening mee dat voor een open kantoor andere verlichtingsvereisten gelden dan een thuiskantoor of in een laboratorium. Vaak is het zinvol om plafondlampen te gebruiken als basisverlichting en om elke werkplek te voorzien van een individuele bureaulamp. Vooral van daglichtlampen krijgt u een goed humeur op de werkplek.

ONLINE KANTOORACCESSOIRES KOPEN - WAT HEB IK NOG MEER NODIG?

Wilt u meer kantooraccessoires online kopen? Kantooraccessoires zoals afvalbakken, gasveren, vloerbeschermingsmatten en ladders mogen niet ontbreken. Met kantooraccessoires zoals vloerbeschermingsmatten zorgt u ervoor dat uw vloerbedekking beschermd is tegen dagelijkse slijtage door lopen, staan ​​en zitten. Kantooraccessoires zoals vuilnisbakken zijn onmisbaar als u niet voor elke papiersnipper naar een gemeenschappelijke afvalbak wilt lopen. Wilt u online kantooraccessoires kopen om uw bureaustoel nog van een ​​gasdrukveer te voorzien of om een oude veer te vervangen?

In de online winkel voor kantooraccessoires kunt ook gasdrukveren kopen. Kantooraccessoires zoals vouwladders zijn bijzonder praktisch als u de volledige plafondhoogte van uw kantoorruimte wilt benutten en er opbergmeubels wilt plaatsen. Dankzij de vouwladder kunnen alle medewerkers ook bij de bovenste mappen en documenten.

Wilt u uw kantoorruimte perfect inrichten en kantoorbenodigdheden kopen? Blader dan nu direct door ons assortiment kantooraccessoires en richt uw werkkamer helemaal naar uw wensen in

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.