Voor de start van school - Nu 15%* korting op ALLE hjh OFFICE kinderstoelen en -tafels met de kortingscode HJH15KIDS !
*Geldt alleen op hjh OFFICE producten. Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 08.04. - 21.04.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

ERGOSMOOTH BIG - Thuiskantoor bureaustoel

Vanaf € 104,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_ERGOSMOOTH_BIG_PU
 • Zachte, gewatteerde vulling
 • Onderhoudsvriendelijke en duurzame kunstlederen bekleding uit duurzame productie
 • kantelmechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • Mooi gevormde armleuningen met zachte vulling

- De uitnodigende directiestoel in retro-design!

De directiestoel is stijlvol, elegant en tijdloos tegelijk! Deze stoel overtuigt op het eerste gezicht door zijn vorm en fijne stiknaden. Natuurlijk nodigt ook de weelderige bekleding van de zitting, de rugleuning en zelfs de armleuningen uit tot een goed zitervaring. Dankzij het traploos instelbare kantelmechanisme kunt u achterover leunen en ontspannen of de rugleuning rechtop vergrendelen om aan het bureau te werken. De solide voet van gepoedercoat staal zorgt voor alle stabiliteit.

 • Bijzonder comfortabele, dikke bekleding van zitting en rugleuning
 • Bekldt met hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk kunstleer met elegant stiksel
 • Materiaal uit duurzame productie - Het bovenmateriaal PU ligt op een hoogwaardige draaglaag van gerecyclede echt lederen vezels.
 • Design armleuningen met Kunstleder , zachte bekleding
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Massief stalen voetstuk met poedercoating in elegant zwart
 • Gewichts afhankelijke geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 61
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding Oppervlak: 100% polyurethaan / dragermateriaal: 100% leervezelweefsel
Garantie 24 maanden
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.