SARANTO Volledig gestoffeerd! - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 292,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SARANTO
  • Trendy retro look
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Bekleding van slijtvaste stof
  • Middelhoge rugleuning
  • Inbegrepen decoratieve kussens

SARANTO - Grote bureaustoel met een retro design!

Zelfs op het eerste gezicht maakt de SARANTO indruk met zijn trendy look. Hij herinnert stoelen uit de jaren '70 in termen van design en is daarom volledig in retro trend. Echter, niet alleen visueel, kan deze stoel scoren. Ook zit je er zeer goed in! De gebogen vorm is echt comfortabel en maakt het ook mogelijk te loungen tijdens de pauzes.

  • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
  • De welgevormde armleuningen zijn vormgegeven in de retro-look en zorgen voor extra comfort. Dit maakt het gemakkelijk, ze zijn voorzien van een verwijderbare stoffen bekleding.
  • De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
  • De stoel is bekleed met duurzaam materiaal dat comfortabel gespannen is. Het materiaal is bestand tegen slijtage en onderhoud.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 48
Hoogte armleuning in cm 17
Afmetingen (H x B x D) in cm 91.0 - 102.0 x 58.0 x 60.0
Hoogte in cm 91.0 - 102.0
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 47
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 190
Diameter voetenkruis cm 74
Zithoogte in cm 44 - 54
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 58.0
Gewicht artikel 13
Breedte zitting 50
Diepte 60.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen(inclusief)
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.