Week van de ruggezondheid - Bespaar tot €50* met onze kortingscodes!
(*Alleen op hjh OFFICE producten. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Niet op reeds afgeprijsde artikelen. Periode: 11 maart - 17 maart 2024)

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

FUTURA 100 - Professionele directiestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_FUTURA_100_PU
 • Zachte bekleding
 • Rugleuning met ergonomische wipfunctie
 • Mooi gevormde armleuningen met zachte vulling
 • Dik gestikte kunstlederen bekleding
 • Deze bureaustoel voldoet aan de ergonomische richtlijnen en keurmerken: NPR1813 & NEN EN-1335

- De stijlvolle directiestoel voor gebruik in huis!

Voel je comfortabel in je thuiskantoor met de elegante directiestoel . De uitgebreide stiksels en naden van de rugleuning reiken tot aan de rugleuning en geven de moderne stoel een bijzondere uitstraling. Dankzij de dikke vulling en de onderhoudsvriendelijke kunstlederen bekleding wordt ook het comfort zeker niet vergeten. Met behulp van het geïntegreerde kantelmechanismer met individueel instelbare weerstand kunt u op elk moment comfortabel achterover leunen. De fraai gevormde armleuningen met gepolsterde voet zorgen voor extra comfort.

 • Bekldt met hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk kunstleer met elegant stiksel
 • Bijzonder comfortabele, dikke bekleding van zitting en rugleuning
 • Ergonomische armsteunen met zachte kussentjes
 • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
 • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.
 • Deze bureaustoel voldoet aan de ergonomische richtlijnen en keurmerken: NPR1813 & NEN EN-1335

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 66
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.