Bespaar nu 10%* met de kortingscode HJH10NEW op onze nieuwe producten!
*Alleen van toepassing op artikelen in de categorie "Nieuw in het assortiment". Exclusief reeds afgeprijsde artikelen. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Periode: 10.06. - 23.06.2024

Bespaar nu opnieuw - 10%* korting op alle artikelen van het
merk hjh OFFICE met de kortingscode FINAL23 !
(*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, geldig van 22.12.-29.12.2023)

DUMONT | 78x50,5 - Bureau

Vanaf € 69,90 € 88,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_DUMONT
  • Tafelblad met verhoging voor extra werkoppervlak
  • Benodigde ruimte (L x B): 78 x 50,5 cm
  • Veel werkoppervlak
  • Veelzijdig inzetbaar

DUMONT - Compact bureau met slimme details

De DUMONT is een klein ruimtewonder. Het tafelblad heeft een tweede plank, waardoor het ideaal is voor het opbergen van boeken, documenten, enz. Het boek kan bijvoorbeeld gemakkelijk op de verhoging voor huiswerk worden opgeslagen, waardoor er voldoende werkruimte overblijft voor de PC, notebook of map op het tafelblad.

  • De "extra verdieping" biedt extra werkruimte - maar het bureau blijft indruk maken door zijn compacte afmetingen. Meer werkruimte in de kleinste ruimte is niet mogelijk!
  • Het stabiele basisframe biedt optimale stabiliteit zonder vervelende dwarsverbindingen. Zo kunt u met een gerust hart zonder stoten uw voeten uitstrekken.
  • Door de aangename kleurencombinatie en de compacte afmetingen past dit bureau in elk kantoor, maar vooral in het kantoor aan huis staat dit erg goed. Als alternatief kan het ook uitstekend worden gebruikt als bijzettafel.
  • afmetingen (H x B x D): 89 x 78 x 50,5 cm

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 89.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 89.0 x 78.0 x 50.5
Producent hjh OFFICE
Materiaal Melamine Spaanplaat, Metaal
Garantie 24 maanden
Breedte 78.0
Gewicht artikel 10
Diepte 50.5
Afmetingen Zie alle details in de technische tekening

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.