XXL EVEREST kunstleder - XXL bureaustoel

XXL EVEREST kunstleder - XXL bureaustoel 2 5 5 1
Vanaf € 327,92 € 409,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_EVEREST
  • Extra stabiele XXL stoel voor maximaal comfort
  • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 150 kg
  • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
  • Weelderige gestoffeerd met duurzame bekleding van kunstleer
  • In hoogte verstelbare armleuningen
Bestseller

XXL EVEREST - STABIEL EN COMFORTABEL

De XXL EVEREST overtuigt niet alleen door zijn elegante design, maar behoort ook tot de beste op het gebied van comfort en draagvermogen. De uitstekende combinatie van comfort en duurzaamheid maakt van de directiestoel een uitstekende aanvulling op elk kantoor. Met de XXL EVEREST heeft u een sterke partner, ook in stressvolle tijden, die u perfect ondersteunt bij het zitten en zich optimaal aanpast aan uw behoeften.

  • Voor dit model werden bijzonder hoogwaardige componenten gebruikt om ook bij hogere belasting een maximaal comfort te garanderen. De afmetingen van de stoel zijn royaal te noemen en zorgen zo voor een uiterst comfortabele zitbeleving.
  • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
  • De armleuningen met zachte padsteun zijn in meerdere stappen in hoogte verstelbaar.
  • De robuuste stalen voet biedt voldoende steun en zorgt voor een veilige houvast.
  • Ongeremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 72
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 13 - 21
Hoogte in cm 127.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 70
Zithoogte in cm 50 - 57
Diepte zitting in cm 51
Afmetingen (H x B x D) in cm 127.0 x 77.0 x 77.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 150
Breedte 77.0
Gewicht artikel 25.0
Breedte zitting 56
Diepte 77.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.