VIDO NET - Thuisgebruik bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_VIDO_NET
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
 • Eenvoudig modern design
 • Voorgevormde ergonomische zitting

VIDO NET - Moderne bureaustoel met designrugleuning

Onze VIDO NET biedt de ideale introductie tot de wereld van de ergonomische bureaustoelen. Vooral het bijzondere design van de rugleuning springt in het oog. Door het semi-transparante gaasweefsel is de geribbelde structuur van de rugleuning altijd goed zichtbaar. Deze ribben passen zich aan de rug aan en bieden voldoende ondersteuning. De ademende meshstof zorgt trouwens voor een ideale luchtcirculatie - een geweldige eigenschap, vooral op warme dagen.

 • kantelmechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Moderne rugleuning in rib design
 • Ergonomische stoel
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Gebogen armleuningen
 • Designer voet, chroom
 • Uitgerust met gewichtsafhankelijke geremde veiligheidswielen voor vloerbedekking. Daardoor rolt de stoel zo lang er iemand op zit. Als je op staat remmen de wielen om te voorkomen dat je door rolt. Bij belasting gaan de wielen weer open en is de stoel beweegbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 18
Hoogte in cm 105
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 180
Hoogte rugleuning in cm 49
Zithoogte in cm 46 - 56
Diepte zitting in cm 48
Afmetingen (H x B x D) in cm 105 x 58 x 48
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 58
Gewicht artikel 11
Breedte zitting 48
Diepte 48
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.