VARETO I - Professionele bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_VARETO_I
  • In hoogte verstelbare rugleuning van ademend netstof
  • Synchroon mechanisme individueel en automatisch gecorrigeerd obv lichaamsgewicht
  • In hoogte verstelbare lendensteun
  • In hoogte (5 standen) verstelbare armsteunen

VARETO I -Klassieke elegantie perfect gecombineerd met maximale ergonomie

VARETO: Robuuste professionele bureaustoel voor continu gebruik De bureaustoel VARETO volledig uitgerust, hoogwaardige afwerking en ontworpen voor een intensief en continu gebruik. Het kantel mechanisme zorgt voor een hoge mate van comfort. Naast de zithoogte, kunt u ook de zitdiepte individueel instellen. De zitting en de rugleuning zijn comfortabel en stevig opgevuld. Dankzij de ergonomische vorm van de gevormde rugleuning worden de onderste lumbale delen (onderrug + lende) goed ondersteund. De rugleuning is ook in hoogte verstelbaar. Uiteraard zijn de armleuningen in hoogte verstelbaar. Dankzij de solide afwerking en een speciale bekleding kan deze bureaustoel de zwaarte lasten en zeer intensief gebruik weerstaan. De VARETO bureaustoel zal u een lange tijd zitplezier geven en is een goede investering voor een sterke en gezonde rug. De hoogwaardige en slijtvaste bekleding en de vele individuele instelbare opties zorgen voor een gezonde en actieve zithouding die u veel plezier zal beleven en past zich dan ook volledig aan aan het lichaam van de gebruiker. De zeer dikke vulling en bekleding van de zitplaats en rugleuning garandeert een gedegen hardheid en daarin ook het aangename zitcomfort. De duurzame Polyester veloursstof staat, met meer dan 110.000 schuur testen voor slijtage, te boek als een kwalitatief hoogwaardige en uiterst duurzaam.

  • In hoogte (5 standen) verstelbare armsteunen
  • Ergonomisch gevormde rugleuning
  • Slijtvaste polyesterweefsel bekleding (110.000 schuur uren)
  • De armleuningen en het voetenkruis en het frame zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal. Het materiaal is zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 49 - 60
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 107.0 - 124.0 x 65.0 x 63.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 195
Diepte zitting in cm 47 - 54
Diameter voetenkruis cm 72
Hoogte in cm 107.0 - 124.0
Hoogte armleuning in cm 17 - 25
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 58 - 64
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 65.0
Gewicht artikel 19.2
Breedte zitting 46
Diepte 63.0
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.