✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2023 ✮ 

STAR-TEC BAI100 - Thuisgebruik bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_STARTEC_BAI100
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
  • Armsteunen in een rand/edge-design
  • Verschillende kleuren

STAR-TEC BAI100 - Modern bureaustoel voor thuis of in kantoor

De ideale instap in de wereld van professionele bureaustoelen. Het robuuste schommelmechanisme kan individueel aan het lichaamsgewicht worden aangepast en zorgt bovendien voor een ontspannen zithouding tussendoor. De ademende mesh bekleding van de rugleuning zorgt altijd voor een aangenaam klimaat zonder dat u gaat zweten.

  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
  • Ergonomische rugleuning met ademende mesh stof
  • Armsteunen in een rand/edge-design
  • Aantrekkelijk design kunststof onderstel
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 17
Hoogte in cm 101.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 185
Hoogte rugleuning in cm 47
Zithoogte in cm 44 - 54
Diepte zitting in cm 44
Afmetingen (H x B x D) in cm 101.0 x 56.0 x 49.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 56.0
Gewicht artikel 9.4
Breedte zitting 45
Diepte 49.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.