STAND II | Zit-statafel - Bureaus

Vanaf € 246,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_STAND_II
  • In hoogte verstelbare zit-statafel
  • Royaal, hoekig werkblad (B x D): 90 x 42 cm
  • Individuele hoogteverstelling door gasveer
  • Zeer stabiele, robuuste stalen constructie
  • Flexibiliteit door de wielen

STAND II - Mobiele werkplek voor zelfstandig werken

De laptopstandaard STAND II is een handig hulpmiddel voor gezond en flexibel werken op kantoor of thuis. In tegenstelling tot gewone bureaus heeft de sta/werk tafel weinig ruimte nodig en kan hij flexibel worden gebruikt dankzij de geïntegreerde wielen. Perfect voor wie een eenvoudige laptoptafel te klein is en een normaal bureau te groot. Plaats uw laptop of andere zaken eenvoudigweg op het stevige en royale tafelblad en stel de hoogte naar wens in. Of het nu gaat om een aanvulling op een klassiek bureau of om een mobiel alternatief - de STAND II is een praktische metgezel voor een gezonde afwisseling tussen zitten en staan.

  • Veelzijdige hoge tafel met royaal werkblad - Ideaal om staand te werken en te presenteren, als laptop of bijzettafel, lessenaar of flexibel bureau
  • Door de geïntegreerde gasdrukveer kan de hoogte van de tafel traploos worden ingesteld door middel van een hendel onder het tafelblad, voor een snelle aanpassing aan verschillende gebruikers en toepassingsgebieden.
  • Robuust stalen frame in ruimtebesparende U-vorm voor meer beenruimte. Tafelblad van massief MDF-materiaal
  • Flexibiliteit dankzij multifunctionele wielen, waarmee de tafel snel en gemakkelijk naar elke gewenste positie kan worden verplaatst. De handremmen op de wielen zorgen voor een veilige stand

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Hoogte in cm 67.0 - 107.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 67.0 - 107.0 x 90.0 x 42.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal MDF-board, stalen frame
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 60
Breedte 90.0
Gewicht artikel 14.7
Diepte 42.0
Afmetingen Zie alle details in de technische tekening

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.