SPRING - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 104,90 € 141,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SPRING
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Extravagant ontwerp op de rug
 • Bekleding van slijtvaste stof
 • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
 • Verschillende kleuren

SPRING - Fris design in levendige kleuren!

De stijlvolle draaistoel SPRING doet op het eerste gezicht denken aan de warme lentezon en de levende natuur. Het witte frame van massief kunststof zorgt voor een groot kleurcontrast en integreert een modern design in rasterlook achter de met ademend netweefsel beklede rugleuning. Het comfort wordt niet alleen geboden door de gestoffeerde stoffen zitting, maar ook door de elegant gebogen armleuningen. Bovendien kan de gebruiker dankzij het schommelmechanisme van de bureaustoel op elk moment achteroverleunen en ontspannen.

 • Rugleuning met bijzonder charmant design in rasteroptiek in trendy wit
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
 • Comfortabele zitting met slijtvaste stoffen bekleding
 • Fraai gevormde armleuningen
 • Stijlvolle en stevige witte kunststof voet
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 67
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 19
Hoogte in cm 106.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 54
Zithoogte in cm 46 - 52
Diepte zitting in cm 44
Afmetingen (H x B x D) in cm 106.0 x 61.0 x 57.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 61.0
Gewicht artikel 9.4
Breedte zitting 50
Diepte 57.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.