SAVONA - Professionele directiestoel

Vanaf € 419,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_SAVONA
 • Professionele managers stoel in top-kwaliteit
 • Hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun
 • Fijnste nappaleder
 • synchroon-mechanisme
 • In hoogte, hoek en diepte verstelbare armleuningen

SAVONA - Moderne directiestoel met nappaleer bekleding

Onze SAVONA combineert een tijdloos modern design met hoogwaardige materialen en uniek zitcomfort in een charismatische lederen directiefauteuil. De hoge, ergonomisch gevormde rugleuning ondersteunt actief het zitten en de diepe zitting biedt voldoende ruimte - ook voor lange mensen. Om de hoogwaardige totaalindruk af te ronden, zijn zowel zitting als rugleuning in fijn nappaleder bekleed. De hoofdsteun is in de rugleuning geïntegreerd, zodat u ontspannen achterover kunt leunen. Natuurlijk zijn ook in hoogte en hoek verstelbare armleuningen standaard. Al met al overtuigt deze directie bureaustoel over de hele linie en laat hij niets te wensen over.

 • Professionele managers stoel in top-kwaliteit
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Bijzonder hoge rugleuning met hoofdsteun
 • Synchroon-mechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht, in 3 standen te fixeren
 • goed gevormde kunststof voetenkruis, zwart
 • Verticaal en horizontaal verstelbare armleuningen met zachte kussentjes
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 17 - 24
Hoogte in cm 142.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 200
Hoogte rugleuning in cm 86
Zithoogte in cm 48 - 56
Diepte zitting in cm 50
Afmetingen (H x B x D) in cm 142.0 x 58 x 50
Producent hjh OFFICE
Materiaal Leder
Bekleding Zit- en rugoppervlak: Leer, Buitenkant: 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 58
Gewicht artikel 17.4
Breedte zitting 48
Diepte 50
Armleuningen Inclusief armleuningen (in hoogte verstelbaar)
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.