FUTURA 100 - Professionele directiestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_FUTURA_100_PU
  • Zachte bekleding
  • Rugleuning met ergonomische wipfunctie
  • Mooi gevormde armleuningen met zachte vulling
  • Dik gestikte kunstlederen bekleding

- De stijlvolle directiestoel voor gebruik in huis!

Voel je comfortabel in je thuiskantoor met de elegante directiestoel . De uitgebreide stiksels en naden van de rugleuning reiken tot aan de rugleuning en geven de moderne stoel een bijzondere uitstraling. Dankzij de dikke vulling en de onderhoudsvriendelijke kunstlederen bekleding wordt ook het comfort zeker niet vergeten. Met behulp van het geïntegreerde kantelmechanismer met individueel instelbare weerstand kunt u op elk moment comfortabel achterover leunen. De fraai gevormde armleuningen met gepolsterde voet zorgen voor extra comfort.

  • Bekldt met hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk kunstleer met elegant stiksel
  • Bijzonder comfortabele, dikke bekleding van zitting en rugleuning
  • Ergonomische armsteunen met zachte kussentjes
  • Wipmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij achteroverleunen kan individueel aan het gewicht van de gebruiker worden aangepast door middel van een draaiknop onder de zitting en kan rechtop worden vergrendeld.
  • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Diameter voetenkruis cm 66
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.