PRIORITY - Vergaderstoel / bezoekerstoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_PRIORITY
 • Flexibele conferentiestoel van hoge kwaliteit
 • Comfortabele vulling
 • Ruimtebesparend door opklapbare zitting
 • Zeer makkelijk te verplaatsen door de multifunctionele wielen
 • Praktische opklapbare armleuningen

PRIORITY – Zo zit je gezond!

Een conferentiestoel moet vooral één ding bieden: optimaal zitcomfort! Want lange vergaderingen zijn duidelijk aangenamer als uw gasten en gesprekspartners een comfortabele zithouding kunnen aannemen. Met zijn overtuigende zit-eigenschappen biedt de PRIORITY de beste flexibiliteit en comfort bij hoogwaardige afwerking. De praktische armleuningen zorgen voor de nodige ontlasting van de schouderzone en kunnen naar boven worden geklapt wanneer ze niet in gebruik zijn. De vier multifunctionele zwenkwielen zorgen voor de nodige flexibiliteit, waarmee de stoel snel en eenvoudig in elke gewenste positie kan worden gebracht. Dankzij de praktische klapstoel kan de bezoekersstoel na gebruik snel en ruimtebesparend worden opgeborgen en ook in de kleinste ruimtes zijn plaats vinden. Met de PRIORITY zijn de vermoeiende dagen in de vergaderzaal of conferentiezaal eindelijk voorbij.

 • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
 • De praktische armleuningen kunnen eenvoudig naar boven worden geklapt wanneer ze niet in gebruik zijn.
 • Na gebruik kan de stoel worden samengesteld met andere stoelen uit dezelfde modelreeks en worden opgestapeld / opgeborgen.
 • De meeste onderdelen van de bezoekersstoel zijn al voorgemonteerd, waardoor de stoel in een paar eenvoudige stappen snel en gebruiksklaar is.
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 87 cm; Breedte (totaal): 58 cm; Diepte (totaal): 60 cm; Zithoogte: 47 cm; Zitbreedte (bruikbaar): 44 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 43 cm; Rugleuninghoogte: 40 cm; Armleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 19 cm; Draagvermogen (maximaal): 120 kg; Diameter wiel: 50 mm; Pindiameter: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
 • Flexibiliteit door onberemde multifunctionele wielen, waardoor de stoel snel en eenvoudig in elke stand kan worden gezet.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Diepte zitting in cm 43
Hoogte armleuning in cm 19
Afmetingen (H x B x D) in cm 87.0 x 58.0 x 60.0
Hoogte in cm 87.0
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 40
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Zithoogte in cm 47
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 58.0
Gewicht artikel 10.2
Breedte zitting 44
Diepte 60.0
Armleuningen met neerklapbare armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.