PRIORITY BASIC 2 stuks per pakket - Vergaderstoel / bezoekerstoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_PRIORITY_BASIC
  • veelzijdige bezoekersstoel
  • Set van 2 stuks
  • Ruimtebesparend door opklapbare zitting
  • Comfortabele vulling
  • Flexibiliteit door de wielen

PRIORITY BASIC – Zo zit je gezond!

Een vergaderstoel moet vooral één ding bieden: Optimaal zitcomfort! Want lange vergaderingen zijn duidelijk aangenamer als uw gasten en gesprekspartners een comfortabele zithouding kunnen aannemen. Met zijn overtuigende zit-eigenschappen biedt de PRIORITY BASIC de beste flexibiliteit en comfort bij hoogwaardige afwerking. De benodigde flexibiliteit wordt bereikt door de vier wielen waarop de stoel snel en eenvoudig in elke gewenste stand kan worden gezet. Dankzij de praktische klapstoel kan de bezoekersstoel na gebruik snel en ruimtebesparend worden opgeborgen en ook in de kleinste ruimtes zijn plaats vinden. Met de PRIORITY BASIC zijn de vermoeidheidsdagen in de vergaderzaal eindelijk voorbij.

  • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
  • Na gebruik kan de stoel worden samengesteld met andere stoelen uit dezelfde modelreeks en worden opgestapeld / opgeborgen.
  • De meeste onderdelen van de bezoekersstoel zijn al voorgemonteerd, waardoor de stoel in een paar eenvoudige stappen snel en gebruiksklaar is.
  • Flexibiliteit door onberemde tapijtwielen, waarover de stoel snel en eenvoudig in elke stand kan worden gezet.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Diepte zitting in cm 44
Hoogte armleuning in cm 20
Afmetingen (H x B x D) in cm 92.0 x 59.0 x 62.0
Hoogte in cm 92.0
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 42
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Zithoogte in cm 50
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 59.0
Gewicht artikel 8.0
Breedte zitting 41
Diepte 62.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.