PORTO V BASE - Vierpotige stoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_PORTO_V_BASE
  • Moderne vergaderstoel met een fris design
  • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
  • Rugleuning met geïntegreerde lendensteun

Conferentiestoel PORTO V BASE - design en technologie op een koopje

De PORTO is al vele jaren een van onze populairste bureaustoelen. Nu is de klassieker ook verkrijgbaar als conferentie- of bezoekersstoel. De ademende netbekleding van de rugleuning zorgt ook in de zomer voor een aangenaam zitklimaat. De geïntegreerde lendensteun zorgt voor voldoende ondersteuning op de juiste plaatsen. De stoel is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De PORTO V BASE is ideaal voor eigentijdse vergaderzalen of moderne wachtkamers.

  • Verstelbare lendensteun
  • De rugleuning is bekleed met ademende mesh stof
  • Weelderige bekleding met zeer stevige stof
  • Voetstuk zilver met kunststof glijders
  • Elegant 4-pootsframe, zwart
  • Verschillende kleuren

Smart Premium Collection

Dit artikel van merk hjh office wordt gekenmerkt door de premium voordelen:

* kwalitatief hoogwaardige verwerking * verlengde garantie van 4 jaar * exclusieve telefonische advies, zelfs na de aankoop * reserveonderdelen-garantie voor de duur van de garantie Geldig na aankoopdatum van januari 2014

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte in cm 96
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Hoogte rugleuning in cm 50
Zithoogte in cm 46
Diepte zitting in cm 44
Afmetingen (H x B x D) in cm 96 x 59 x 44
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 4 jaar
Belastbaar tot 110
Breedte 59
Gewicht artikel 9
Breedte zitting 49
Diepte 44

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.