PILOW II - Accessoires

Vanaf € 22,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_PILOW_II
  • Comfortabel magneetkussen
  • Geïntegreerde magneten voor de juiste bevestiging
  • Ideale aanvulling op VANTAGGGIO krukken
  • PU kunstlederen bekleding

PILOW II - Stijlvol zitcomfort

Wie het wat comfortabeler vindt, kan zich comfortabeler voelen met de PILOW II . Omdat deze kussens de stoelen van onze Vantaggio-serie nog comfortabeler maken. Om ervoor te zorgen dat elk kussen op zijn plaats blijft zitten, zijn er praktische magneten in elk kussen geïntegreerd. Zo blijft het kussen betrouwbaar op zijn plaats. De slijtvaste bekleding van hoogwaardig imitatieleer in combinatie met metalen stoelen in industrieel design zorgt voor een geweldige uitstraling. Verhoog het zitcomfort van uw VANTAGGIO HIGH en VANTAGGIO op een stijlvolle manier met de PILOW II .

  • Comfortabel magneetkussen met comfortabele vulling
  • Hoogwaardige, gemakkelijk te onderhouden imitatieleer
  • De ingebouwde magneten zorgen voor een correcte bevestiging aan de stoel. Zo blijft het kussen betrouwbaar op zijn plaats.
  • Dit kussen is de ideale aanvulling op de VANTAGGIO HIGH en VANTAGGIO.

Informatie montage

Dit artikel wordt gemonteerd geleverd.

Meer informatie
Hoogte in cm 1.0
Afmetingen (H x B x D) in cm 1.0 x 26.0 x 26.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Garantie 24 maanden
Breedte 26.0
Gewicht artikel 0.2
Diepte 26.0

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.