PIEDINO - Voetensteun

Niet op voorraad
SKU
stamm_PIEDINO
  • Dankzij de ‘zwevende’ verhoging kunt u uw benen goed op een oppervlak zetten, wat de doorbloeding bevordert.
  • Afmeting voetopppervlak: 433 x 285 mm

Pure ontspanning voor uw voeten

De PIEDINO voetsteun blijkt een kleine maar fijne helper in het dagelijkse werk en is vooral indrukwekkend door zijn extravagante design. Het gebogen frame van verchroomd aluminium ziet er als veer licht en tegelijkertijd robuust uit. De voetsteun beweegt de voeten naar een hogere positie en verbetert zo de bloedcirculatie in de voeten en benen. Vooral voor kleinere personen een echte aanvulling, omdat de zithouding aanzienlijk verbeterd is. De voetsteun is gemaakt van onbreekbaar polystyreen. Er worden rubberen antislipvoetjes gebruikt om wegglijden onder de tafel te voorkomen. De hoek van dit model is traploos instelbaar.

  • Dankzij de ‘zwevende’ verhoging kunt u uw benen goed op een oppervlak zetten, wat de doorbloeding bevordert.
  • Chromen frame
  • Onbreekbaar en schokbestendig kunststof
  • Onbegrensd variabele helling tot 15°
  • Antislip rubberen voetjes
  • Afmeting voetopppervlak: 433 x 285 mm

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Meer informatie
Afmetingen (H x B x D) in cm 9.0 x 43.0 x 28.5
Hoogte in cm 9.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunststof
Garantie 24 maanden
Breedte 43.0
Gewicht artikel 1.7
Diepte 28.5

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.