PAAVO II - Professionele bureaustoel

Vanaf € 266,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_PAAVO_II
  • Professionele bureaustoel met kunstleder
  • Luxe, gevormde armleuningen in verchroomd staal
  • Stijlvol design met gestikte naden
  • Stevige voet van verchroomd aluminium

PAAVO II -De directiestoel in trendy design

De PAAVO II is een tijdloze bureaustoel en overtuigt door zijn onopvallende elegantie. Zitting en rugleuning zijn bekleed met robuust en onderhoudsvriendelijk kunstleer. Een bijzonder designelement zijn de elegant gebogen lijnen van het verchroomde frame en de gestoffeerde armleuningen, evenals de gestikte siernaden op de rugleuning en het zitgedeelte. De moderne directiestoel biedt maximaal comfort en optimale stabiliteit dankzij het gepolijste aluminium onderstel.

  • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
  • Verchroomde armleuningen met synthetisch lederen bekleding
  • Dikke, speciaal gestikte bekleding van de zitting en rugleuning
  • Knie kantelinstallatie is in 5 standen verstelbaar
  • goed gevormde voetenkruis - aluminium gepolijst
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 74
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 23
Hoogte in cm 98.0 - 108.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 185
Hoogte rugleuning in cm 50
Zithoogte in cm 48 - 58
Diepte zitting in cm 51
Afmetingen (H x B x D) in cm 98.0 - 108.0 x 56.0 x 66.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 56.0
Gewicht artikel 16.0
Breedte zitting 49
Diepte 66.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.