Art. Nr.: 670910
SARANTO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor Home Office
Kantelmechanisme
3D afbeelding SARANTO - Thuisgebruik bureaustoel
Touch 360°
SARANTO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
 • Trendy retro look
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Middelhoge rugleuning
 • Bekleding gemaakt van extra slijtvast materiaal
202,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Direct leverbaar.
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

SARANTO - Grote bureaustoel met een retro design!

Zelfs op het eerste gezicht maakt de SARANTO indruk met zijn trendy look. Hij herinnert stoelen uit de jaren '70 in termen van design en is daarom volledig in retro trend. Echter, niet alleen visueel, kan deze stoel scoren. Ook zit je er zeer goed in! De gebogen vorm is echt comfortabel en maakt het ook mogelijk te loungen tijdens de pauzes.

 • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
 • De welgevormde armleuningen zijn vormgegeven in de retro-look en zorgen voor extra comfort. Dit maakt het gemakkelijk, ze zijn voorzien van een verwijderbare stoffen bekleding.
 • De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
 • De stoel is bekleed met duurzaam materiaal dat comfortabel gespannen is. Het materiaal is bestand tegen slijtage en onderhoud.
 • Afmetingen: lengte (totaal): 91-102 cm; Breedte (totaal): 58 cm; Diepte (totaal): 60 cm; Zithoogte: 44-54 cm; Zitbreedte (bruikbaar / volledig) 49/50 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 48 cm; Armleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 17 cm; Rugleuning hoogte: 47 cm; Belasting (maximaal) 110 kg; Wielgrootte (voor harde tapijten inbegrepen): pin diameter 11 mm, wieldiameter 65 mm
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyester
Kleur Zwart
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)
Hoogte 44 - 54 cm
Breedte zitting 50 cm
Diepte zitting 48 cm
Hoogte rugleuning 47 cm
Hoogte armleuning 17 cm
Belastbaar tot 110 kg
Geschikt voor lichaamslengte 140 - 190 cm
Gewicht artikel 13 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Stof
Afmetingen (H x B x D) 91.0 - 102.0 x 58.0 x 60.0 cm
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Beoordelingen (6)
Globaal
8,6
6x
 
Privé
9,2
3x
 
Zakelijk
8,1
3x
Uiterlijk
Materialen
Ergonomie
Comfort
Prijs/kwaliteit verhouding
Aanbevelen

Gerelateerde artikelen: