MANERA - Directiestoel

Incl. Btw - Gratis verzending
Niet op voorraad
SKU
stamm_MANERA
  • Kunstlederen directiefauteuil met kantelmechanisme
  • Rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun
  • Dikke, comfortabele vulling
  • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 120 kg

MANERA - Meer dan een eenvoudige directiestoel

De MANERA overtuigt niet alleen met zijn sportieve design, de directiefauteuil heeft ook op het gebied van comfort veel te bieden. Luxe gestoffeerd en met een slijtvaste hoes van kunstleder ervaart u optimaal zitcomfort. Gevoerde armleuningen en een hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun garanderen u een extra comfortbonus, zelfs over vele uren. Maak uw werkdag met het MANERA zo aangenaam mogelijk.

  • De zeer stevige kunstlederen bekleding is doorgestikt, uiterst onderhoudsvriendelijk en bijzonder slijtvast - voor een lange levensduur. Ook siernaden in contrasterende kleuren geven het model een sportief karakter.
  • Kantelmechanisme - Het mechanisme met de weerstand van de rugleuning rug past zich, via een knop aan de onderkant van zitgedeelte van de stoel, individueel op het gewicht van de desbetreffende gebruiker aan.
  • De in de rugleuning geïntegreerde hoofdsteun zorgt voor voldoende ontspanning van de schouder- en nekspieren. De ergonomisch gevormde rugleuning en zitting met stabiliserende zijsteunen bieden bovendien extra steun en een hoog zitcomfort.
  • De gestoffeerde armleuningen en de voet zijn van duurzaam kunststof. Het materiaal is zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 124 cm; Breedte (totaal): 70 cm; Diepte (totaal): 56 cm; Zithoogte: 47 - 56 cm; Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 48 / 58 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 46 cm; Rugleuninghoogte: 68 cm; Armleuninghoogte (gemeten vanaf zitvlak): 21 cm; Bodemdiameter: 70 cm; Laadvermogen (maximum): 120 kg; Diameter wiel: 50 mm; Pindiameter: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Zithoogte in cm 48 - 58
Hoogte rugleuning in cm 68
Hoogte in cm 126.0
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 46
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Afmetingen (H x B x D) in cm 126.0 x 70.0 x 56.0
Hoogte armleuning in cm 21
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Belastbaar tot 120
Breedte 70.0
Gewicht artikel 18
Breedte zitting 48
Diepte 56.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.