LIGHT 35 - Werkstoel / werkkruk/ verhoogde bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_LIGHT_35
  • De zitting is van hoogwaardig kunstsof
  • Traploze zithoogteverstelling middels gasliftvering
  • plastic rugleuning

LIGHT 35 - Trendy kruk

De minimalist onder de kantoorstoelen aan huis. Zitting en rugleuning zijn van kunststof en daardoor ongevoelig voor vlekken. De bijzondere materiaalmix van kunststof en verchroomd staal maken van deze stoel een absolute blikvanger. De stoel is ideaal voor het funky thuiskantoor, trendy kantoren of de receptie.

  • funky ontwerp
  • Kunststof zitting, gemakkelijk te reinigen
  • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
  • Hoge-kwaliteit vijf sterren voet in verchroomd staal
  • Gewichts afhankelijke geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt
  • Zitting draait 360 °

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte in cm 88.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 130 - 190
Hoogte rugleuning in cm 26
Zithoogte in cm 48 - 62
Diepte zitting in cm 34
Afmetingen (H x B x D) in cm 88.0 x 44.0 x 35.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Metaal, Kunststof
Bekleding Kunststof
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 100
Breedte 44.0
Gewicht artikel 5.7
Breedte zitting 40
Diepte 35.0
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.