LEVIO | Kleinere bureaustoel - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 141,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_LEVIO_STOFF
  • Trendy retro look
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Middelhoge rugleuning
  • Bekleding van slijtvaste stof

LEVIO - Home-Office bureaustoel in stijlvol retro design

De stijlvolle bureaustoel LEVIO heeft het perfecte retro-accent voor uw thuiskantoor. De comfortabele bekleding zorgt voor een aangenaam zitgevoel. Dankzij het geïntegreerde kantelmechanisme kunt u op elk moment achterover leunen en ontspannen. Een bijzonder hoogtepunt is het tweelaagse design van de zitting en rugleuning, met elegante ruitvormige siernaden. Stevige armleuningen en het optimaal uitgebalanceerde zwarte kunststof onderstel maken de moderne 4 uurs bureaustoel compleet.

  • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
  • De stoel is bekleed met duurzaam materiaal dat comfortabel gespannen is. Het materiaal is bestand tegen slijtage en onderhoud.
  • De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
  • Inclusief robuuste design kunststof armleuningen
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 45 - 55
Soort mechanisme kantelmechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 95.0 - 105.0 x 57.0 x 58.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 140 - 180
Diepte zitting in cm 44
Diameter voetenkruis cm 68
Hoogte in cm 95.0 - 105.0
Hoogte armleuning in cm 18
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 50
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 57.0
Gewicht artikel 11.5
Breedte zitting 47
Diepte 58.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.