✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2023 ✮ 

KID MOVE GREY - Kinder bureaustoel

Vanaf € 159,21 € 176,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_KID_MOVE_GREY
 • onze bestseller in kinderstoelen!
 • hoge kwaliteit meegroeiende kinderstoel
 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar (120 cm)
 • In hoogte verstelbaar
 • 3D meshstof, duurzaam en vlekbestendig

KID MOVE GREY - kinderstoel die meegroeit voor veel leuk leren!

Schoolkinderen zitten vaak vele uren op school op harde, kleine ergonomische stoelen. Om pijn in de onderrug op een vroege leeftijd te voorkomen is het daarom belangrijk om een ??ergonomische en comfortabel kinderdraaistoel thuis te gebruiken. Zelfs thuis zitten kinderen vaak meerdere uren aan hun huiswerk op een bureau of op de computer. KID MOVE GREY voorkomt scheef zitten voor gerichte en vermijdt zo lichaamshoudingsschade en groeit mee met je kind. De rugleuning is via een handknop in hoogte instelbaar en past automatisch de diepte van de stoel aan. Een unieke meetschaal (120 tot 170 cm) maakt het makkelijker om de zitting bij te stellen aan de hoogte van uw kind. De rugleuning is van ademend, onderhoudsvriendelijk net stof en is ergonomisch gevormd. De speciale vorm ondersteunt het onderste lende bereik van het kind voor een gezond zitten. De zitting is comfortabel gevoerd en met netstof bekleed. De gehele kinderstoel is robuust gebouwd en excellent verwerkt. Met de KID MOVE GREY maakt leren, schilderen of computerspelletjes erg leuk!

 • meegroeiende kinderstoel met eenvoudige bediening: de stoel kan met een handwiel aangepast worden naar de lichaamsmaten 120 cm tot 170 cm
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Dikke zitkussen: comfortabel gevuld met brede zitting
 • Rugleuning in hoogte verstelbaar, met automatische aanpassing van de zitdiepte
 • 3D meshstof, duurzaam en vlekbestendig
 • Rugleuning met geïntegreerde lendensteun
 • Mooi en zeer brede, stabiele voet kruis (goede staat van de stoel)
 • voetenkruis en frame in grijze kleur
 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar (120 cm)
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte in cm 95
Geschikt voor lichaamslengte in cm 120 - 160
Hoogte rugleuning in cm 43 - 50
Zithoogte in cm 35 - 45
Diepte zitting in cm 31 - 40
Afmetingen (H x B x D) in cm 95 x 45 x 40
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 60
Breedte 45
Gewicht artikel 10
Breedte zitting 45
Diepte 40
Armleuningen Zonder armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.