INSTRUCTOR II kunstleder - XXL bureaustoel

Vanaf € 529,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_INSTRUCTOR_II_XXL_PU_BLA
 • Hoge kwaliteit XXL stoel
 • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 220 kg
 • Extra dikke opvulling
 • Absoluut robuuste onderdelen en afwerking

INSTRUCTOR II - Beste zitcomfort voor sterke persoonlijkheden!

Vooral lange of zware mensen hebben vaak problemen met het vinden van de juiste bureaustoel, omdat de meeste bureaustoelen niet zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Maar wat als een normale stoel niet genoeg is omdat je een paar kilo meer hebt of erg lang bent geworden? Geen probleem, want onze INSTRUCTOR II vult deze leemte op. Het biedt voldoende ruimte zonder in te boeten aan comfort en hoogwaardige materialen. Door de aangename bekleding kunt u vele uren comfortabel zitten. De ergonomisch gevormde, hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun zorgt ervoor dat u zeer ontspannen zit en voorkomt spanning. Maar niet alleen de uitrusting is buitengewoon met een draagvermogen van 220 kg, ook deze bureaustoel is visueel overtuigend.

 • Dit model heeft een versterkte gasveer en een uitzonderlijk robuust mechanisme. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit en optimaal op elkaar afgestemd. Dit maakt een maximaal draagvermogen van 220 kg mogelijk.
 • De met kunstleder beklede zit- en rugleuningmaten zijn ruim bemeten en zorgen voor een uiterst comfortabele zitbeleving. De weelderige bekleding doet zijn werk.
 • Kantelmechanisme - Het mechanisme of de weerstand bij leunen individueel aan het gewicht van de gebruiker aan te passen door middel van een draaiknop onder de zitting.
 • De gestoffeerde armleuningen met imitatieleer overlay passen perfect bij het elegante uiterlijk en zorgen voor extra comfort. Ze kunnen meerdere malen in hoogte worden versteld en naar boven worden geklapt als ze niet in gebruik zijn. De stalen voet zorgt voor voldoende steun en stabiliteit.
 • Zitting en rugleuning zijn gemaakt van dubbele stofferingslagen die zich optimaal aan het lichaam aanpassen en zo voor een bijzonder zachte en comfortabele zitervaring zorgen. De rugleuning heeft ook een voorgevormde kromming in de lendenstreek, die de rug bij rechtop zitten optimaal ondersteunt.
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 135 cm; Breedte (totaal): 78 cm; Diepte (totaal): 80 cm; Zithoogte: 47 - 57 cm; Zitbreedte (bruikbaar): 54 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 52 cm; Hoogte van de rugleuning: 78 cm; Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 21 - 25 cm; Diameter van de voet: 74 cm; Draagvermogen (maximum): 200 kg; Diameter van het wiel: 60 mm; Diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
 • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 52
Hoogte armleuning in cm 21 - 25
Afmetingen (H x B x D) in cm 135.0 x 78.0 x 80.0
Hoogte in cm 135.0
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 78
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 200
Diameter voetenkruis cm 74
Zithoogte in cm 47 - 57
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 220
Breedte 78.0
Gewicht artikel 24.7
Breedte zitting 54
Diepte 80.0
Armleuningen met neerklapbare armleuningen
Informatie bureaustoelwielen Inclusief 11mm x 60mm multifunctionele wielen geschikt voor alle vloeren
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.