✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2024 ✮ 

✮  Onze besteltermijnen voor Kerstmis ✮ 

IMOLA RC 01 - Gamestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_IMOLA_RC_01
 • Gaming-stoel in racing-ontwerp
 • Rugleuning kan worden gekanteld voor maximaal spelcomfort
 • Bekleding van PU Kunstleder
 • 3D-armleuningen met zachte kussensteunen
 • Comfortabel synchroonmechanisme

IMOLA RC 01 - Voor iedereen die van games houdt

Ergonomie, super comfort en sportief design - de IMOLA RC 01 combineert al deze eigenschappen in een hoogwaardige en stijlvolle draaistoel, die niet alleen een ergonomische bureaustoel is, maar ook perfecte omstandigheden biedt voor een eersteklas gamestoel. Dankzij verschillende functies voor het aanpassen van de hellingshoek van de rugleuning en de zitpositie kan de stoel perfect worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren, terwijl de 3D-armleuningen en het synchroonmechanisme zorgen voor een perfecte ergonomie. Geniet van uw volgende gamesessie met de multifunctionele IMOLA RC 01 en maak uw gaming setup compleet met maximale prestaties, stijl en comfort.

 • Sportief ontwerp met gewatteerde bekleding en dik gestikte naden
 • Ergonomische rugleuning traploos in helling verstelbaar
 • 3D-armleuningen met zachte pads als ondersteuning: 5-voudig in hoogte verstelbaar, radiaal en verticaal verstelbaar
 • Nieuw synchroonmechanisme waarmee je continue zelfstandig de kanteling van de zitting en de rugleuning van elkaar kunt aanpassen -
 • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
 • Voorzien van lastafhankelijke geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt. Hierdoor rolt de stoel zolang er iemand op zit. Als u opstaat, dan remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Bij belasting gaan de zwenkwielen weer open en kan de stoel worden verplaatst

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Diameter voetenkruis cm 74
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Hoogte armleuning in cm 18 - 26
Hoogte in cm 126.0 - 135.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 79
Zithoogte in cm 47 - 56
Diepte zitting in cm 50
Afmetingen (H x B x D) in cm 126.0 - 135.0 x 69.0 x 68.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 69.0
Gewicht artikel 18.6
Breedte zitting 55
Diepte 68.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.