GT GAME II - Gamestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_GT_RACER_II
  • GAME bureaustoel in Sport race design
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • Rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun
  • Bekleding van slijtvast dik kunstleder

GT GAME II - Op naar de voorste rijbaan

Met de GT GAME II beleeft u het racegevoel aan uw bureau. De bureaustoel zit als een kuipstoel uit een sportauto en ziet er met zijn kunstlederen bekleding en witte contrasterende naden absoluut strak uit. De gevormde wangen op de rugleuning en zitting zorgen voor een geweldige zijdelingse ondersteuning en een compleet nieuwe zitervaring. Met de GT GAME II bent u goed voorbereid op vele uren gaming plezier of op uw PC.

  • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Met dit vergrendelbare kantelmechanisme kan de speler de rugleuning in de meest comfortabele positie bepalen en wordt de druk op de tussenwervelschijven verlicht.
  • Stijlvol design met gestikte naden
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 115 - 125 cm - breedte (totaal): 65 cm - diepte (totaal): 46 cm; zithoogte: 45 - 55 cm - zitbreedte (bruikbaar/volledig): 37 / 50 cm- zitdiepte (bruikbaar): 46 cm- hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 15 cm; hoogte van de rugleuning: 70 cm - draagvermogen (maximum): 120 kg - Grootte wiel (hard voor tapijt inbegrepen): diameter van de pen 11 mm, diameter van wiel: 50 mm.
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 47
Hoogte armleuning in cm 15
Afmetingen (H x B x D) in cm 126.0 x 64.0 x 57.0
Hoogte in cm 126.0
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 70
Geschikt voor lichaamslengte in cm 160 - 190
Diameter voetenkruis cm 64
Zithoogte in cm 47 - 57
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 64.0
Gewicht artikel 14.5
Breedte zitting 41
Diepte 57.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.