✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2024 ✮ 

✮  Onze besteltermijnen voor Kerstmis ✮ 

GAMING ZONE PRO AB100 - Thuisgebruik bureaustoel

GAMING ZONE PRO AB100 - Thuisgebruik bureaustoel 6 4.6 5 1
Niet op voorraad
SKU
stamm_RACING_ZONE_PRO_AB100
 • Twee kleurige bekleding
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Bekleding van PU Kunstleder
 • zacht gestoffeerde armleuningen
 • Moderne tweekleurige wielen

GAMING ZONE PRO AB100 - Racing-stijl Gaming stoel

De GAME bureaustoel GAMING ZONE PRO AB100 is als instapmodel een moderne luxe bureaustoel voor de particuliere sector. Qua comfort onderscheidt deze bureaustoel zich nauwelijks van de duurdere varianten. Ook deze Game bureaustoel heeft het uiterlijk van een sportieve race bureaustoel en is zeer geschikt voor een werkduur van ca 4 uur per dag. Dit mede door zijn ergonomische eigenschappen. De ergonomisch gevormde rugleuning is volledig bekleed met kwalitatief hoogwaardig PU leder in 2 kleuren. De stijlvolle armsteunen hebben een zacht PU Lederen bekleding. De witte stiksel geven de bureaustoel een stijlvol en sportief uiterlijk. De voet en de armsteunen zijn mat grijs/zilver van kleur. De extra stevige PU bekleding is ook zeer makkelijk te onderhouden. De bureaustoel voelt door haar bekleding en dikke vulling erg comfortabel aan. De ook mede door het geïntegreerde hoofdsteun en het kantelmechanisme in de zitting.

 • Hoogwaardige kantelmechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Contrasterende siernaden
 • Armleuningen met zachte kussens leder
 • Aantrekkelijke en stabiele Polyamide voet in zilveren design met zwarte kunstof bescherming
 • Moderne tweekleurige wielen
 • Uitgerust met dubbel geremde veiligheidswielen in de race-stijl voor vloerbedekking. Daardoor rolt de stoel zo lang als er iemand op zit. Als je opstaat remt de wiel om te voorkomen dat je wegrolt. Bij belasting gaan de wielen weer open, en is de stoel weer beweegbaar

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 22
Hoogte in cm 127.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 185
Hoogte rugleuning in cm 74
Zithoogte in cm 46 - 56
Diepte zitting in cm 49
Afmetingen (H x B x D) in cm 127.0 x 63.0 x 54.0
Producent MyBuero
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 63.0
Gewicht artikel 15.1
Breedte zitting 47
Diepte 54.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.