GAMING PLAYER - Gamestoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_PLAYER
  • Race / Game bureaustoel voor achter het bureau
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Comfortabele stoel bekleedt met onderhoudsvriendelijk kunstleder
  • Gebogen design armleuningen

AAN DE SLAG MET DE GAMING PLAYER

Bij de GAMING PLAYER staat design en comfort op de 1e plaats. De gamestoel van hoogwaardig kunstleder met zijn dynamische design doet denken aan racestoelen in de auto. Inzetstukken met kleurcontrasterende 3D-gaas onderstrepen de sportieve looks van de stoel. Naast het trendy design biedt de bureaustoel door de extra gestoffeerde armleuningen optimaal zitcomfort. Laat de GAMING PLAYER u inspireren en breng comfort terug achter uw bureau.

  • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
  • De gebogen design armleuningen met comfortabele bekleding en de fraai gevormde designer voet zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Het materiaal is zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 119 cm - Breedte (totaal): 61 cm - Diepte (totaal): 59 cm - Zithoogte: 45 - 55 cm - Zitbreedte (bruikbaar): 47 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 49 cm - Hoogte van de rugleuning: 64 cm - Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 24 cm - Diameter van de voet: 66 cm - Draagvermogen (maximum): 120 kg - Diameter wiel: 50 mm - Diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 49
Hoogte armleuning in cm 24
Afmetingen (H x B x D) in cm 119.0 x 61.0 x 59.0
Hoogte in cm 119.0
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 64
Geschikt voor lichaamslengte in cm 155 - 190
Diameter voetenkruis cm 66
Zithoogte in cm 45 - 55
Producent MyBuero
Materiaal Kunstleder
Bekleding Kunstleder / Stof
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 61.0
Gewicht artikel 14.8
Breedte zitting 47
Diepte 59.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.