GAME COMPACT - Gamestoel

Vanaf € 175,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_GAME_COMPACT
 • Elegant uitgevoerde stoel in kunstleer
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Comfortabele stoel bekleedt met onderhoudsvriendelijk kunstleder
 • zacht gestoffeerde armleuningen

GAME COMPACT - Harmonie in Vorm & Kleur

De RACER COMPACT is een moderne luxe bureaustoel voor de particuliere sector. Deze stoel heeft het uiterlijk van een sportieve autoracestoel en is zeer geschikt voor een werkduur van 4 uur per dag. Dit mede door zijn ergonomische eigenschappen. De extra stevige kunstlederen bekleding is makkelijk te onderhouden. De bureaustoel voelt door haar lederen bekleding erg comfortabel aan. De ook mede door het geintegreerde hoofdsteun en het kantelmechanisme in de zitting. Als klein speelse detail zijn de wielen in de race-stijl te vermelden .

 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Dikke, speciaal gestikte bekleding van de zitting en rugleuning
 • Ondersteunende kussens in de knie- en lendenwervels en het gebied van de lendenwervels
 • Stabiele gebogen armleuningen met zachte kussentjes voor steun, naar boven weg klapbaar.
 • Aantrekkelijk en stabiele polamyde voet in zilver-titanium look
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.
 • Totale zitbreedte: 54cm

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 20
Hoogte in cm 126.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 175
Hoogte rugleuning in cm 73
Zithoogte in cm 43 - 53
Diepte zitting in cm 51
Afmetingen (H x B x D) in cm 126.0 x 60.0 x 51.0
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 90
Breedte 60.0
Gewicht artikel 15.9
Breedte zitting 50
Diepte 51.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.