FOLEY NET - Thuisgebruik bureaustoel

Niet op voorraad
SKU
stamm_FOLEY_NET
  • Bureaustoel met ergonomische rugleuning van ademend meshstof
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Ergonomisch ontworpen, extra hoge rugleuning
  • Verschillende kleuren

FOLEY NET - Een vleugje kleur voor uw kantoor

De FOLEY NET is de allrounder onder de bureaustoelen. Het slimme ontwerp maakt van de stoel het middelpunt van elk kantoor. Maar onze FOLEY NET scoren niet alleen met zijn opvallende design en frisse kleuren, maar ook met zijn witte inrichting. Het stabiele schommelmechanisme en de hoogwaardige stoffen zorgen ervoor dat de bureaustoel lange tijd een trouwe metgezel op uw werkplek blijft.

  • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • De rugleuning is ergonomisch vormgegeven, bedekt met ademende meshstof
  • Designer armsteun, deel verchroomd
  • elegant frame van verchroomd staal
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 21
Hoogte in cm 119
Geschikt voor lichaamslengte in cm 130 - 175
Hoogte rugleuning in cm 61
Zithoogte in cm 48 - 58
Diepte zitting in cm 44
Afmetingen (H x B x D) in cm 119 x 54 x 44
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 80
Breedte 54
Gewicht artikel 10.2
Breedte zitting 44
Diepte 44
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.