ESTRA - Professionele bureaustoel

Vanaf € 255,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_ESTRA
 • Hoogwaardige kantelmechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • Aangename stevige stoelbekleding
 • Gebogen armleuningen
 • Verschillende kleuren

modern design tegen een goede prijs

De ESTRA werkt als een geheel. Zitting en rugleuning zijn vloeiend met elkaar verbonden in dit model, waardoor deze een unieke uitstraling geeft aan dit stijlvolle bureaustoel. Vooral het contrast van de witte kunststof en vrolijke stoffen werkt jong, fris en dynamisch. De verchroomde edel metalen voetenkruis past visueel uitstekend en biedt voldoende stabiliteit. ESTRA - Modern design tegen een hele nette prijs! De zitting en rugleuning van deze modern ogende bureaustoel zijn vloeiend met elkaar verbonden door de strakke witte armleuningen en zorgen voor een unieke strakke uitstraling. Vooral het contrast met de witte kunststof armleuningen en achterzijde van de rugleuning zorgt voor een jong en fris uiterlijk. De zwart/witte geremde bureaustoelwielen maken de moderne look helemaal af. De bureaustoel is zeer geschikt is voor intensief, professioneel gebruik op kantoor of thuis. De afgeronde voorkant van de zitting zorgt voor een maximaal zitcomfort gedurende de hele werkdag van ca. 8 uur Deze bureaustoel past perfect in het moderne kantoor aan huis, maar ook voor professioneel gebruik laat de ESTRA zich niet in de steek!

 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • De rugleuning is ergonomisch gevormd
 • Hoogwaardige kantelmechanisme, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • Aangename stevige stoelbekleding
 • Fraai gevormde armleuningen
 • Aantrekkelijk en uiterst stabiel verchroomd stalen onderstel
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme kantelmechanisme
Diepte zitting in cm 44
Hoogte armleuning in cm 21
Afmetingen (H x B x D) in cm 110 x 53 x 44
Hoogte in cm 110
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 55
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Zithoogte in cm 45 - 55
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding Stof
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 110
Breedte 53
Gewicht artikel 13
Breedte zitting 43
Diepte 44
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.