✮  We zijn klaar voor om NU te leveren! Wacht niet tot de feestdagen.  

✮  We zijn klaar voor om NU te leveren! Wacht niet tot de feestdagen.  

✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 15.01.2022  ✮ 

ERGO SPINE BASE - Professionele bureaustoel

Vanaf € 323,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_ERGO_SPINE_BASE
  • Innovatief stoelconcept
  • Beste ondersteuning voor uw wervelkolom
  • Bekleding van slijtvaste stof
  • Verfijnde uitsparingen in het achterste gedeelte

ERGO SPINE BASE - Design en ergonomie op hoog niveau

De dynamisch gevormde ERGO SPINE BASE overtuigt technisch en optisch met veel verfijning, zodat hij zowel in open kantoorruimtes als in het thuiskantoor kan worden gebruikt. De rugleuning is gemaakt van robuuste kunststof met stijlvolle uitsparingen en biedt niet alleen een modern accent op kantoor, maar past zich door zijn ergonomische vormgeving ook vloeiend aan iedere gebruiker aan en de luchtdoorlatende uitsparingen zorgen voor een optimale luchtcirculatie op de rug. Het luxe synchroonmechanisme is uiteraard standaard evenals de strak gestoffeerde en slijtvaste stoffen bekleding van de zitting en de rugleuning. Breng een frisse wind door je kantoor met de ERGO SPINE BASE en doe iets goeds voor je rug!

  • De stoel is bekleed met een robuuste stof, die aangenaam strak is. Het gebruikte materiaal is slijtvast en zeer gemakkelijk te reinigen.
  • Ergonomische rugleuning in rugvorm met luchtdoorlatende uitsparingen voor een optimale luchtcirculatie in het ruggedeelte
  • Comfortabel gestoffeerde zitting met zitdiepteverstelling
  • In elke gewenste positie afsluitbaar - synchroon mechanisme met individuele gewicht aanpassing biedt optimale ondersteuning van de natuurlijke bewegingen
  • Decoratieve en stevige kunststofvoet
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Soort mechanisme synchroon-mechanisme
Diepte zitting in cm 43 - 49
Afmetingen (H x B x D) in cm 103.0 - 111.0 x 52.0 x 62.0
Hoogte in cm 103.0 - 111.0
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Hoogte rugleuning in cm 59
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 185
Diameter voetenkruis cm 75
Zithoogte in cm 44 - 52
Producent hjh OFFICE
Materiaal Stof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 52.0
Gewicht artikel 17.6
Breedte zitting 52
Diepte 62.0
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm wielen voor tapijten (inclusief)
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.