✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2023 ✮ 

ERGO 100 - Thuiskantoor bureaustoel

ERGO 100 - Thuiskantoor bureaustoel 1 3.8 5 1
Niet op voorraad
SKU
stamm_ERGO_100
 • Tijdloos elegant design
 • Elegant uitgevoerde stoel in kunstleer
 • Traploos schommelmechanisme
 • Comfortabele zitting van geperforeerd Kunstleder
 • zacht gestoffeerde armleuningen

ERGO 100 - Opvallend design en een geweldige kleurencombinatie!

Dankzij de gebruikte kleuren lijkt de ERGO 100 uit één stuk te bestaan. De mix van elegante bruine, klassieke zwarte en discreet gebruikte houttoepassingen (kunststof in houtlook) ziet er zeer stijlvol uit en brengt klasse in het kantoor. Maar deze bureaustoel overtuigt ook op het gebied van zitcomfort. De hoge rugleuning met driedelige bekleding ondersteunt de juiste zithouding en laat u ontspannen werken. Als u tijdens het werk even wilt pauzeren, laat u dan gewoon terugvallen, het traploze tuimelmechanisme vangt u op! De zithoogte kan traploos worden versteld en de schommelintensiteit kan aan uw eigen lichaamsgewicht worden aangepast. Ook in de zomer zorgt de driedelige rugleuning van deze draaistoel voor een aangenaam zitklimaat, omdat de lucht ongehinderd kan circuleren. De armleuningen met zachte kussentjes en de kunststof voet zijn in bruine houttinten en geven de stoel een eigen karakter.

 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
 • Hoge rugleuning met geintegreerde hoofdsteun
 • Ergonomisch gevormde rugleuning met driedelige bekleding
 • Gebogen armleuningen in edel houten optiek
 • Elegante kunststof voet in houtuitstraling
 • Dubbele wielen met veiligheidsslot in speciale uitvoering

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 19
Hoogte in cm 131
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Hoogte rugleuning in cm 72
Zithoogte in cm 48 - 59
Diepte zitting in cm 47
Afmetingen (H x B x D) in cm 131 x 60 x 47
Producent hjh OFFICE
Materiaal Kunstleder
Bekleding 100% Polyurethaan
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 60
Gewicht artikel 17.1
Breedte zitting 50
Diepte 47
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.