✮  Vanaf heden een verlengde retourtemijn tot 31.01.2023 ✮ 

EMILIA - Professionele directiestoel

Vanaf € 441,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_EMILIA
 • Ademend gaasnetstof
 • Ergonomisch en ontspannen zitten
 • Mesh stof voor een optimale luchtcirculatie
 • 4-traps knie-kantelmechanisme
 • Ergonomisch ontworpen, extra hoge rugleuning
 • Verchroomde design armleuningen

EMILIA - Designer bureaustoel met veel comfort!

Puur design - voor bij u op kantoor! Deze moderne directiestoel met een ademend en duurzaam meshovertrek zorgt voor een ongehinderde luchtcirculatie en houdt de stoel licht. De stoelvorm is door het smalle rugdeel strak en toch geraffineerd. De geavanceerde knie-kantelfunctie, die zeer soepel reageert, garandeert een ontspannen terugleunen en biedt ondersteuning in elk zitpositie. De edele, verchroomde designarmleuningen maken het plaatje compleet. Hier koopt u een optisch aantrekkelijke en technisch overtuigende stoel, die lang zitten zonder vermoeien mogelijk maakt.

 • Traploze zithoogteverstelling met Toplift
 • Ademende Mesh stof voor langdurig gebruik
 • 4-voudig vergrendelbaar, zeer soepel lopend kniekantelmechanisme voor ontspannen achteroverleunen, veerkracht individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
 • Ergonomisch ontworpen, extra hoge rug
 • Stevige constructie van staal verchroomd
 • Designer armleuningen van verchroomd staal
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.
 • Ontwerp - Voetenkruis gemaakt van gepolijst aluminium

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt. Stofzuig de bekleding eerst grondig met een stofzuiger met het juiste hulpstuk en neem vervolgens alle oppervlakken van leren en kunstleren stoelen af met een warme, vochtige doek.

Meer informatie
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Hoogte armleuning in cm 21
Hoogte in cm 124
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 195
Hoogte rugleuning in cm 68
Zithoogte in cm 47 - 56
Diepte zitting in cm 46
Afmetingen (H x B x D) in cm 124 x 58 x 46
Producent hjh OFFICE
Materiaal Netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 58
Gewicht artikel 25
Breedte zitting 48
Diepte 46
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.