AMIKO - Thuisgebruik bureaustoel

Vanaf € 131,90
Incl. Btw - Gratis verzending
Direct leverbaar Op voorraad
SKU
stamm_AMIKO
  • Contourgevormde design rugleuning
  • Wipmechanisme ontspannen achterover leunen
  • Ademende Mesh stof voor langdurig gebruik
  • Solide zwarte voet

AMIKO – Een aanwinst voor elk kantoor

De AMIKO is de perfecte bureaustoel voor uw moderne werkplek thuis. De aan de contour aangepaste rugleuning is bedekt met ademend gaasweefsel en zorgt voor voldoende luchtcirculatie en een aangenaam lichaamsgevoel. De gebogen designelementen in de rugleuning van robuust kunststof zorgen voor voldoende stabiliteit en onderstrepen het totaalbeeld van de bureaustoel. Breng momentum in uw thuiskantoor en werk altijd creatief en effectief met de AMIKO II en het beste zitcomfort.

  • Wip- kantelmechaniek, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
  • De comfortabel gestoffeerde zitting is bekleed met hoogwaardige stof en harmonieert met een rugleuning van ademende meshstof, die zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.
  • Stijlvolle en stevige zwarte kunststof voet
  • Met geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoel

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Meer informatie
Zithoogte in cm 45 - 55
Soort mechanisme kantelmechanisme
Afmetingen (H x B x D) in cm 99.0 - 109.0 x 63.0 x 67.0
Geschikt voor lichaamslengte in cm 150 - 190
Diepte zitting in cm 45
Diameter voetenkruis cm 68
Hoogte in cm 99.0 - 109.0
Hoogte armleuning in cm 17
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Hoogte rugleuning in cm 54
Producent hjh OFFICE
Materiaal stof / netstof
Bekleding 100% Polyester
Garantie 24 maanden
Belastbaar tot 120
Breedte 63.0
Gewicht artikel 11.7
Breedte zitting 49
Diepte 67.0
Armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op authenticiteit voordat deze wordt gepubliceerd, om ervoor te zorgen dat beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt. De verificatie wordt uitgevoerd door het sturen van geïndividualiseerde links naar consumenten na het voltooien van een online bestelling, die naar een online beoordelingsformulier leiden en die ervoor zorgen dat toegang tot de beoordelingsfunctie alleen wordt verleend aan consumenten die daadwerkelijk een product hebben gekocht.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.