We staan nog steeds online voor je klaar!

De snelle verspreiding van het virus stelt ons voor een grote uitdaging. Wij bij bureaustoel24, doen er alles aan om de infectieketens te doorbreken en de komende weken de verantwoordelijke kantoormeubelexpert en betrouwbare partner te zijn.

Wij willen je graag een statusupdate geen m.b.t. het virus. Bij bureaustoel24 heeft het virus tot nu toe nog geen invloed gehad op de gezondheid van medewerkers en uitleveringen van orders. Mocht dit voor jouw order anders worden dan nemen we contact met je op.

Wat betreft leveringen:

► Leveringen gaan gewoon door maar onze chauffeurs schudden geen handen en vragen je niet om een levering af te tekenen. De chauffeurs zullen de naam van de ontvanger opschrijven en je krijgt dan per mail een bevestiging.

 We houden minimaal 1 meter afstand van elkaar m.b.t. het laden, lossen en eventueel monteren van meubels.

 Is het bedrijf dicht of gelden er strengere maatregelen, laat dit ons vóór de levering weten. Dit werkt voor iedereen prettig!

► Hammerbacher artikelen alleen aan de voordeur worden geleverd en niet meer tot het punt van gebruik in uw huis. Om veiligheidsredenen kunnen wij helaas op dit moment geen montage service aanbieden. 

 

Wat betreft leveringen:

Op dit moment blijven we de goederen snel en verantwoord leveren binnen 4 - 5 werkdagen. Wij staan in nauw contact met onze verzendpartners en zullen er alles aan doen om onze leveringsbelofte na te komen. Als er vertraging optreedt, vragen we om je begrip.

Verwacht je de komende weken een order van ons te ontvangen en is het wenselijk om deze, vanwege het virus, te wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

De gezondheid van onze maatschappij, medewerkers en klanten staan ten allen tijde voorop en wij volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Onze online shop blijft open en wij blijven je  te allen tijde voorzien van onze competente service en voldoende goederen.

Onze leveringspartners blijven betrouwbaar werken, maar passen hun diensten aan de actualiteit aan ter bescherming van alle betrokken partijen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Onze klantenservice staat nog steeds op de gebruikelijke tijden voor je klaar. De bestellingen worden ook zoals gewoonlijk verwerkt. Als je vragen hebt, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via telefoon via 026 – 353 0 253, e-mail via info@bureaustoel24.nl

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt en wensen jou, je familie en vrienden het allerbeste en vooral een goede gezondheid toe voor deze heftige tijden.

Het team van bureaustoel24