Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy online. We waarderen het dat je gesteld bent op je persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over jou verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden jij hebt.

1) Wie wij zijn?

HJH Office GmbH (eigenaar van bureaustoel24.nl) is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Maarssen (Straatweg 60, 3604 BC).

2) Details verzamelen, verwerken en gebruik van persoonsgegevens

We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in jouw opdracht uitvoeren, indien jij ons je persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: je naam, adres, e-mailadres.
 
Wij zullen de informatie die jij ons zelf hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan jou, voor facturatie en orderverwerking. De gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.Wij kunnen de persoonlijke gegevens gebruiken om je informatie te sturen over onze producten en diensten die je van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is daarin dus te allen tijde mogelijk jezelf voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde 'afmeld-link' in de nieuwsbrief.

In beginsel verzamelen wij geen persoonsgegevens van bezoekers van onze website. Persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld wanneer jij deze voor de uitvoering van een overeenkomst, het openen van een klantaccount of in het kader een contactopname zelf aan ons doorgeeft, en deze gegevens worden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de overeenkomst en de verwerking van uw aanvragen. Na het einde van de overeenkomst blijven jouw gegevens met het oog op toepasselijke belasting- en handelsrechtelijke bewaartermijnen opgeslagen, maar worden na afloop van deze termijnen gewist.

Daarnaast worden persoonsgegevens verzameld wanneer je jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief per e-mail. Voor zover je daarmee uitdrukkelijk instemt worden deze gegevens door ons gebruikt voor eigen advertentiedoeleinden in onze e-nieuwsbrief,

Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief door op de daarvoor bedoelde link te klikken of door middel van een e-mail-bericht, waarna je e-mailadres onmiddellijk wordt gewist.

3) Doorgeven van persoonsgegevens

Door ons verzamelde persoonsgegevens worden in het kader van de uitvoering van de overeenkomst doorgegeven aan de met levering belaste transportonderneming, voor zover dit voor levering van de goederen noodzakelijk is, en de door jou aangeleverde betalingsgegevens geven we in het kader van de afwikkeling van betalingen door aan de daarmee belaste kredietinstelling PayOne en Payolution.

4) Veiligheid

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. Wij hebben hierin veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. 
 
We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om je persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:- Toegang tot jouw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor jou;- Alle persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;- Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie. Je dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. 
 
Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om jouw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om jouw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om je browser te sluiten wanneer je klaar bent met de sessie om ervoor te zorgen dat anderen geen toegang tot je persoonlijke informatie verkrijgen als je een gedeelde computer of een computer gebruikt in een openbare plaats.

Rechten

Als jij je zorgen maakt over jouw gegevens, heb je het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over jou hebben, op te vragen.

5) Gebruik van cookies door HJH Office GmbH (bureaustoel24.nl)

Op deze webshop/website wordt gebruik gemaakt van zogenoemde "cookies”, die ertoe dienen onze internetpagina's gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken - bijvoorbeeld om het gebruik van en het navigeren door onze website te verbeteren. De cookies stellen ons in staat het aantal keren dat de website wordt aangeklikt en de algemene navigatie te meten. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computersysteem worden opgeslagen. 

Wij maken je erop attent dat enkele van deze cookies door onze server op je computersysteem geplaatst worden. Het gaat daarbij in de regel om zogenoemde "sessie cookies" die zich daardoor kenmerken dat ze bij het afsluiten van de browser automatisch van je harde schijf worden gewist. Andere cookies blijven op je computer aanwezig en stellen ons in staat je computer bij het volgende bezoek te herkennen (zogenoemde permanente cookies). Uiteraard kun je, indien je browser dit toelaat, cookies weigeren. Houd er rekening mee dat bepaalde functies van deze website mogelijk niet of alleen beperkt gebruikt kunnen worden wanneer je browser zodanig ingesteld is dat het plaatsen van cookies (door onze website) geweigerd wordt.

6) Gebruik van Google AdWords Conversion-Tracking

Deze webshop/website maakt gebruik van het online wervingsprogramma "Google AdWords” en in het kader daarvan vindt Conversion-Tracking plaats. 

Het cookie voor Conversion-Tracking wordt geplaatst wanneer een gebruiker op een door Google beheerde advertentie klikt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computersysteem worden opgeslagen. Deze cookies verliezen na 30 dagen hun geldigheid en zijn niet bedoeld voor identificatie van de persoon van de betreffende gebruiker. Brengt de gebruiker een bezoek aan bepaalde pagina's van deze website en is het cookie nog niet verlopen, dan kunnen Google en wij zien dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina is doorgestuurd. 

Elke klant van Google AdWords ontvangt een ander cookie. Zodoende kunnen cookies dus niet via de websites van klanten van AdWords gevolgd worden. De met behulp van de Conversion Cookies verzamelde informatie dient ertoe conversiestatistieken te generen voor klanten van AdWords, die voor Conversion-Tracking gekozen hebben. De klanten komen zo het totale aantal gebruikers te weten dat op uw advertentie heeft geklikt en dat is doorgestuurd naar een van een Conversion-Tracking Tag voorziene pagina. Ze ontvangen echter geen informatie waarmee de gebruiker in persoon kan worden geïdentificeerd. Wanneer je niet aan Tracking willen deelnemen, kun je gebruik hiervan tegengaan door het cookie van Google Conversion-Tracking via de instellingen van je internetbrowser bij gebruikersinstellingen te deactiveren. Ze worden dan niet in de Conversion-Tracking statistieken opgenomen.

Op het onderstaande internetadres vind je gedetailleerde informatie over de bepalingen voor gegevensbescherming van Google: http://www.google.de/policies/privacy/

7) Gebruik van Youtube-video's

Onze webshop/website maakt gebruik van de embed-functie van YouTube voor het weergeven van filmpjes die worden aangeboden door 'YouTube’. 

Zodra de video/video's wordt/worden weergegeven, gelden de extra voorwaarden voor de bescherming van persoonsgegevens (opslaan van persoonsgegevens) van de aanbieder. Wanneer de embedded YouTube-video's worden afgespeeld, wordt door de aanbieder gebruik gemaakt van YouTube-cookies, met als doel informatie te verzamelen over de gebruiker. Volgens YouTube worden deze gegevens gebruikt voor het maken van videostatistieken, met als doel de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en misbruik tegen te gaan. Onafhankelijk van de weergave van de embedded video's wordt bij elke keer dat je de website bezoekt, een verbinding gemaakt met het Google-netwerk 'DoubleClick', wat buiten ons om jouw gegevens kan gebruiken.

Meer informatie over gegevensbescherming bij YouTube vind je in het privacybeleid van Google op: https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/

8) Contactopname voor deelname aan klantbeoordeling

In zoverre je ons hiervoor tijdens of na je bestelling uitdrukkelijk toestemming hebt verleend door het activeren van de betreffende checkbox of door het aanklikken van de daarvoor bestemde knop ("Later beoordelen”), geven we je e-mailadres door aan Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15c, D-50823 Keulen (www.trustedshops.nl) en Trustpilot (www.trustpilot.nl), zodat zij je per e-mail kunnen herinneren aan de mogelijkheid uw bestelling te beoordelen. Je toestemming kun je te allen tijde herroepen door een bericht aan onze klantenservice of rechtstreeks bij Trusted Shops of Trustpilot.

9) Retargeting / Remarketing

Deze website maakt gebruik van Retargeting-Technologie van Google Inc. ("Google"). Dit maakt het mogelijk bezoekers aan onze website, die al eerder belangstelling hebben getoond voor onze shop en onze producten, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties. Het ingevoegd tonen van advertenties vindt daarbij plaats op basis van een op cookies gebaseerde analyse van het vroegere gebruik, waarbij echter geen persoonsgegevens opgeslagen worden. Bij Retargeting-Technologie wordt een cookie op je computer of mobiele apparatuur opgeslagen, om zo geanonimiseerde gegevens over je interesses te verzamelen en de advertenties individueel aan de opgeslagen informatie aan te passen. 

Je kunt plaatsing van cookies voor advertenties blijvend tegengaan door de in de volgende link beschikbaar gestelde browser plug-in te downloaden en te installeren: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Verdere informatie en de bepalingen met betrekking tot gegevensbescherming in verband met advertenties en Google kun je hier inzien: http://www.google.com/privacy/ads/

10) Toepassing van het Live-Support-Systeem (chat functionaliteit)

Deze website maakt voor CHAT gesprekken gebruik van technologieën LiveZilla GmbH, Byk-Gulden-Straße 22, 78224 Singen (www.livezilla.net/home/en/). Hier worden anonieme gegevens verzameld en opgeslagen voor het doel van web analytics en voor het bedienen van de Live chat systeem voor beantwoording van live support aanvragen. Je kunt hiervoor een pseudoniem gebruikersprofiel aanmaken. Ook hier wordt gebruikt gemaakt van de Cookie technologie (zie hierboven punt 4)

11) Informatie over de rechten van de klant en contact

Je kunt op elk gewenst moment, gratis en zonder opgaaf van redenen, informatie krijgen over de gegevens die we over u hebben opgeslagen. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen. Stuur hiertoe een e-mail naar info@bureaustoel24.nl of bel het gratis nummer 026 -353 0 253. 

Indien je nog vragen hebt over onze informatie over gegevensbescherming en de verwerking van uw persoonsgegevens, kun je rechtstreeks contact opnemen met onze medewerker voor gegevensbescherming.

Contactgegevens:
Bureaustoel24.nl
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
E-Mail: info@bureaustoel24.nl
Telefoon: 026-353 0 253