Home office bureaustoelen PONTERA PRO - Thuisgebruik bureaustoel | bureaustoel24.nl
 
Art. Nr.: 720060
PONTERA PRO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor Home Office
Kantelmechanisme
3D afbeelding PONTERA PRO - Thuisgebruik bureaustoel
Touch 360°
PONTERA PRO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
 • Dik gestikte kunstlederen bekleding
 • Trendy retro look
 • Ergonomisch ontworpen, extra hoge rugleuning
 • Verchroomde design armleuningen
 • Ongeremde dubbele veiligheidswielen
184,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Artikel leverbaar vanaf 22.06.2018
Levering in 2–4 Werkdagen
Beschrijving

PONTERA PRO - Moderne bureaustoel in een klassieke look

De PONTERA PRO overtuigt met tijdloze elegantie, hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. De slijtvaste hoes is aangenaam gespannen en heeft een speciale stiksel op de rugleuning, waardoor dit model dat zeker weet. De combinatie van zwart imitatieleer en verchroomde armleuningen vervolledigt het harmonieuze totaalbeeld.

 • Kantelmechanisme - de mechanica of de weerstand van de rugleuning rug past zich, via een knop aan de onderkant van zitgedeelte van de stoel, individueel op het gewicht van de desbetreffende gebruiker aan.
 • De hoogwaardige bekleding van kunstleder is op de hoge rugleuning doorgestikt en inspireert met veel oog voor detail. Het bekledingsmateriaal is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en aangenaam strak.
 • De gebogen armleuningen passen perfect bij het elegante uiterlijk en zorgen voor extra comfort, en de aluminium voet zorgt te allen tijde voor een veilige houvast.
 • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.
 • Afmetingen: Hoogte (totaal): 106 - 118 cm; breedte (totaal): 59 cm; diepte (totaal): 55 cm; zithoogte: 46 - 58 cm; zitbreedte (bruikbaar/volledig): 49 / 50 cm; zitdiepte (bruikbaar): 43 cm; hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 18 cm; hoogte van de rugleuning: 52 cm; draagvermogen (maximum): 120 kg; rolgrootte (hard voor tapijt inbegrepen): diameter van de pen 11 mm, diameter van de rol: 65 mm.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyurethaan
Kleur Zwart
Informatie armleuningen Inclusief armleuningen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
In hoogte verstelbaar 46 - 58 cm
Minimale zithoogte 46 cm
Maximale zithoogte 58 cm
Breedte zitting 49 cm
Zitdiepte 43 cm
Hoogte rugleuning 60 cm
Hoogte armleuning 18 cm
Belastbaar tot 120 kg
Totale hoogte 160 - 195 cm
Minimale totale hoogte 160 cm
Maximale totale hoogte 195 cm
Gewicht artikel 16 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Kunstleder
Afmetingen (H x B x D) 106.0 - 118.0 x 59.0 x 55.0 cm
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme