Home office bureaustoelen LUCANO II PRO - Thuisgebruik bureaustoel | bureaustoel24.nl
 
Art. Nr.: 720072
LUCANO II PRO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Armsteun in hoogte verstelbaar
Goed voor Home Office
Kantelmechanisme
3D afbeelding  LUCANO II PRO - Thuisgebruik bureaustoel
Touch 360°
LUCANO II PRO - Thuisgebruik bureaustoel Zwart
  • Slijtvaste polyesterweefsel bekleding (110.000 schuur uren)
  • Trendy retro look
  • met geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt
  • Ongeremde dubbele veiligheidswielen
194,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Direct leverbaar.
Levering in 2–4 Werkdagen
Beschrijving

LUCANO II PRO - Moderne bureaustoel in een klassieke look

LUCENO PRO II: de bureaustoel die veel comfort biedt in een buitengewoon aantrekkelijk design. De bureaustoel LUCENO PRO overtuigt met tijdloze elegantie, hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. De hoge rugleuning met dubbele meshstof bekelding is zeer robuust en heerlijk ademend. Het design is harmonieus waardoor de bureaustoel in vele verschillende ruimtes goed tot zijn recht kan komen. Het kantel-relax-mechanisme zorgt voor een hoge mate van comfort (achterover leunen indien gewenst) vergrendeld worden. Naast de zithoogte kunt u ook de armleuningen individueel instellen. De zitting en de rugleuning zijn comfortabel en stevig opgevuld. De 4D armleuningen zijn instelbaar in lengte, hoogte, diepte, wijdte en hoek. Dankzij de ergonomische vorm van de rugleuning worden de onderste lumbale delen (onderrug + lende) goed ondersteund. Uiteraard zijn de armleuningen ook in hoogte verstelbaar. Dankzij de solide afwerking en een speciale bekleding kan deze bureaustoel de mogelijk zware lasten en zeer intensief gebruik weerstaan. De LUCENO PRO zal u een lange tijd zitplezier geven en is een goede investering voor een sterke en gezonde rug. Traploze zithoogteverstelling met verzwaarde gasveer (LGA getest) 4D armleuningen met zachte pads voor ondersteuning van de armen: horizontaal, verticaal, in breedte en radiaal verstelbaar.

  • Kantelmechanisme - Het mechanisme met de weerstand van de rugleuning rug past zich, via een knop aan de onderkant van zitgedeelte van de stoel, individueel op het gewicht van de desbetreffende gebruiker aan.
  • Dit model is bedekt met een dubbel netweefsel. Dit geeft hem het uiterlijk van een normale stoffen bekleding, zonder te hoeven afzien van het luchtige zitklimaat.
  • De armleuningen zijn in hoogte, lengte en hoek verstelbaar. Optisch worden ze in gewoon zwart gehouden. De chroom applicatie aan de onderzijde biedt hier een groot contrast mee. De combinatie van zwart en chroom geeft dit model een bijzonder goede uitstraling en maakt het een blikvanger aan het bureau.
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 106 - 118 cm; breedte (totaal): 59 cm; diepte (totaal): 55 cm; hoogte van de zitting: 46 - 58 cm; breedte van de zitting (bruikbaar/volledig): 49 / 50 cm; diepte van de zitting (bruikbaar): 43 cm; hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 19 - 27 cm; hoogte van de rugleuning: 52 cm; draagvermogen (maximaal): 120 kg; wielgrootte (hard voor tapijt): diameter van de pen: 11 mm, diameter van de wielen: 65 mm.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyester
Kleur Zwart
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 65 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
In hoogte verstelbaar 46 - 58 cm
Breedte zitting 49 cm
In diepte verstelbare zitting 43 cm
In hoogte verstelbare rugleuning 60 cm
In hoogte verstelbare armleuning 19 - 27 cm
Belastbaar tot 120 kg
Totale hoogte 160 - 195 cm
Gewicht artikel 16 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal stof / netstof
Afmetingen (H x B x D) 106.0 - 118.0 x 59.0 x 55.0 cm
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme