Art. Nr.: 670961
LEVIO - Thuisgebruik bureaustoel Lichtgrijs
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor Home Office
Kantelmechanisme
3D afbeelding  LEVIO - Thuisgebruik bureaustoel
Touch 360°
LEVIO - Thuisgebruik bureaustoel Lichtgrijs
  • Trendy retro look
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Middelhoge rugleuning
  • Bekleding gemaakt van extra slijtvast materiaal
126,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Artikel leverbaar vanaf 21.10.2020
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

LEVIO - Home-Office bureaustoel in stijlvol retro design

De stijlvolle bureaustoel LEVIO heeft het perfecte retro-accent voor uw thuiskantoor. De comfortabele bekleding zorgt voor een aangenaam zitgevoel. Dankzij het geïntegreerde kantelmechanisme kunt u op elk moment achterover leunen en ontspannen. Een bijzonder hoogtepunt is het tweelaagse design van de zitting en rugleuning, met elegante ruitvormige siernaden. Stevige armleuningen en het optimaal uitgebalanceerde zwarte kunststof onderstel maken de moderne 4 uurs bureaustoel compleet.

  • Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
  • De stoel is bekleed met duurzaam materiaal dat comfortabel gespannen is. Het materiaal is bestand tegen slijtage en onderhoud.
  • De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
  • Inclusief robuuste design kunststof armleuningen
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De vanaf fabriek geleverde wielen zijn alleen geschikt voor tapijt. Voor harde vloeren, zoals parket, laminaat of tegelvloer heeft u speciale harde vloer wielen nodig, deze zijn bij ons verkrijgbaar onder accessoires. Wij hopen dat u begrijpt dat de vervanging van de wielen voorafgaand aan de verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de productomschrijving).

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyester
Kleur Lichtgrijs
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Hoogte 45 - 55 cm
Breedte zitting 47 cm
Diepte zitting 44 cm
Hoogte rugleuning 50 cm
Hoogte armleuning 18 cm
Belastbaar tot 110 kg
Geschikt voor lichaamslengte 140 - 180 cm
Gewicht artikel 11.5 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Stof
Afmetingen (H x B x D) 95.0 - 105.0 x 57.0 x 58.0 cm
Diameter voetenkruis 68 cm
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme

Gerelateerde artikelen: